[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cad solzi  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

Va salut cu respect si mai apar cu o problema...am observat ca la carasei le-au cazut cativa solzi.e vreo problema asta?trebuie sa fac ceva sau e normal si o sa creasca iar?

why drink and drive when you can smoke and fly?
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Daca pestii prezinta caderi de solzi pe portiuni mari => infectii bacteriologice, micoze cauzate de stres - in special de spatiul mult prea mic in care sunt tinuti, de calitatea indoielnica a apei, temperaturi mari, hrana necorespunzatoare.
Caderea solzilor la carasi e un fenomen care nu reprezinta un pericol real atita timp cit pestii sunt tinuti in conditii excelente, filtrare biologica si hrana adecvata si data cu masura.

Tu insa n-ai dat niciun detaliu despre bazin...

NB - te rog ca pe viitor sa postezi in rubricile dedicate ale forumului.
Multumesc.
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

multumesc pt raspuns.am un acvariu de 150L si am 4 carasei din care 2 auri de vreo 6 luni si doi cu capul rosu mai mititei,am o filtrare interna si o filtrare externa(hang on) si o perdea de aer pe toata sticla...iar mancare le dau de doua ori pe zi,dimineata si dupa-amiaza cate putin...nu au multi slzi cazuti dar m-am panicat sa nu fie bolnavi sau ceva.Ca stare imi par normali,mananca normal,se joaca

why drink and drive when you can smoke and fly?
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: