[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
boala neon  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
buryck
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare, ca sa nu mai deschid alt topic scriu aici.

Am cativa neoni (Paracheirodon innesi). Sunt trei dintre ei carora lea aparut ceva alb pe buza de sus, ca o umflatura. Am sa incerc sa-l prind intr-o poza, dar stie cineva despre ce e vorba?
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Incearca sa vezi daca gesesti aici vreo poza care sa te ajute.
Daca nu, o poza cat mai clara si cateva explicatii mai detaliate despre acea umflatura

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
incepator
Member
[Avatar]

IP:

Salutare, am luat si eu acum o sapamana trei neoni (completare), din Hornbach, acasa am observat ca au defecte la coada, practic le lipsea inotatoarea si aveau o chestie(exema )alba la capatul cozii, doi dintre ei si-au revenit, sa regenerat inotatoarea si a disparut acea albeata, al treilea nu da semne ca s-ar vindeca dar inoata si el prin bazin, il tin zilnic sub urmarire, sunt curios ce se va intampla cu el, drept este ca ceilanti doi aveau ceva resuri de inotatoare, probabil a avut ce sa se regenereze, acesta neavand nimic pentru regenerare... probabil ca o sa se duca , sper sa scape .

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: