[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
"proaspetii" mei pestisori  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
puffulete.ruoz
Junior member
[Avatar]

IP:

Neata!!
acum 4 zile mi-au depus sanitarii din nou (adik a 4-a oara) si mi-am luat masuri.Mi-a fost frica sa scot icrele din acvariul mare ca sa nu le strivesc si mi-am scos pestii in altceva cu pompa,iar la icre am lasat si acolo pompa am schimbat apa zilnic,cu 1 picatura de albastru de metil la 5 litri de apa.
Azi ce sa zic mi-au iesti puiutii,dimineata la 7:30 eram langa acvariu .Dar cititnd pe net zilele astea despre puiuti si din poze am observat ca nu trebuie nisipul lasat in acvariu,ceea ce eu nu am stiut.mai au vreo sansa micutii mei sanitari la viata?sau pot ramane blocati intre pietricele?

Orice problema are o rezolvare
petrutz2003
Senior member
[Avatar]

IP:

Sunt putin nedumerit... Ce fel de sanitari ai?

https://youtube.com/@walstadmethodstepbystep?sub_confirmation=1
Taz
Membru de baza

IP:

Banuiesc ca sunt corydoras , puii se descurca ei , problema este cu hranirea daca pietrisul este mare pentru ca intra mancarea in el .. incearca sa bagi un capac de plastic mai mare unde sa le pui mancarea sau incearca sa scoti pietrisul .
[Email] [Yahoo!]
Virj
Junior member
[Avatar]

IP:

alevinii (ce specie or fi ei) ii poti scoate cu un furtun atasat la o siringa si ii aspiri unul cate unul, dupa care ii pui in alt acvariu fara substrat si cu filtru de burete.

Wise men don't need advice. Fools won't take it.

-Benjamin Franklin-
puffulete.ruoz
Junior member
[Avatar]

IP:

da sunt cory.acum vad ca "sar" de ici colo.sper sa se descurce

Orice problema are o rezolvare
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Daca vrei sa-i scoti, fa-o cu atentie sa nu-i nenorocesti.

Poze: smilie ... Poze cu plante
exp
Member
[Avatar]

IP:

Daca ai un acvariu plantat se descurca. Cand aveam platy am descoperit foarte tarziu puii din acvariu. Au stat atat de bine ascunsi sub pietre, in plante incat i-am vazut cand erau deja maricei. Habar n-am ce au mancat, pt ca eram atent sa nu cada mancare pe fund, cert este ca mi-au supravietuit multi, fara mare efort.
Blocati intre pietricele nu au cum sa ramana. Poti sa le iei mancare speciala pt pui si sa te asiguri ca ajunge pe fund, unde stau ei.

It is fear that gives men wings.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: