[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Bogdan.D.I
Junior member

IP:

Bogdan-Brasov

Nu am INCA rabdarea si banii necesari!

Life Is a Flip Coin!
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Salut si bine ai venit. Nu vreau sa te dezamagesc, dar chiar o sa ai nevoie de acestea daca vrei sa fi acvarist.
In rest cu ce te lauzi?

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut, cred ca e cel mai ciudat topic de introducere pe care l-am citit si scurt printre altele. De rabdare o sa ai nevoie sigur si de putina consecventa daca vrei rezulate, nu de expozitie, dar ceva frumos si sanatos. Daca nu esti hotarat iti spun sincer mai bine nu te apuca, mai ales ca ai zis ca banii nu iti sunt tocmai la indemana. Rasfoieste forumul, in special link-urile utile din stanga paginii sus si fati o ideea cam cum sta treaba. Poate ma faci sa vorbesc degeaba si imi spui ca esti acvarist cu experienta pe urma, da nu e vina mea, tu ai fost cam scump la vorbe.

Sanatate!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
Bogdan.D.I
Junior member

IP:

Ma bucur ca mi s-a raspuns la post cu toate ca nu ma asteptam ,mai ales ca...am inceput asa "mai ciudat" ,
cum spui tu Pushkatu.
Cred ca sunt un pic suparat pt ca trebuie sa imi vand acvariul pe care il am de un an, dar imi trebuie banii pt ca trebuie sa ma mut.
Sa nu mai vorbesc ca nu ma mai descurc cu munca si nu mai am nici timpul necesar.

Ce mai imi place sa ma plang!

Cred ca sunt intr-o situatie mai delicata si din cauza asta cred ca nu am cu ce sa ma laud! (fishyman).

Sper doar sa trec peste perioada asta in care ma aflu.

(Every thing have a Price !) Si pe asta trebuie sa il platesc acum.

Tx pt replay-uri !

Life Is a Flip Coin!
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Nici o problema. Bafta cu mutatul si poate dupa ce treci peste perioada asta revi cu un acvariu frumos.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Despre noi
Go to: