Magyari Szabolcs ma numesc, Szabi mai simplu

. Am 30 de ani, sunt din Tg-Mures, si sunt un mare pasionat al acvaristicii, doar ca pana acum nu am avut posibilitati, conditii sa ma apuc de "treaba".
De la 8-9 ani pana la 15-16 am avut destul de multi pesti, mai multe acvarii, insa eu incepand acest hobby in perioada lui Ceasca si neavand carti de unde sa invat, + ca nu era cine sa ma indrume, m-am chinuit foarte mult, iar la un moment dat am si renuntat. Ma saturasem ca mereu mi se imbolnavesc si mor pestisorii indiferent de cum am grija de ei. Problema este ca dupa acea perioada au urmat cam multi ani de pauza, astfel incat in momentul de fata cand m-am mutat in noua casa si am acvariul meu in living, nu prea ma descurc inca, la cate noutati au aparut pe piata, fata de perioada lu' Ceasca. Da, e interesant, frumos, insa in conditiile in care nu am tinut pasul cu noutatile, sunt cam debusolat acum. Incepand de la mancarea de pesti, care pe vremuri era unul singur. nu stiu cum i se spune exact, dar erau "purici uscati", cel putin ungureste asa se numeau + tubi, care se gasea cam greu si era o delicatesa

. Acum insa doar la acest capitol am vazut rafturi intregi de mancare, de la diferiti producatori, si habar n-am care la ce e bun. Angajatii sunt tineri, nu prea le pasa, deci acolo degeaba ma astept la sfaturi foarte pertinente.
M-am gandit ca intrand pe acest forum, pot afla raspunsurile la multe dintre intrebarile mele. Momentan am inceput cu un acvariu micut de tot, 25 de l, pana imi intru in forma, urmand ca pe termen lung sa imi iau unul mare.