Buna,
Sunt Cristina Nitu din Bucuresti, am 24 ani si... Vreau acvariu! Nu am mai avut acvariu pana acum insa am decis zilele trecute ca ar fi bine daca as "adopta"cativa pestisori carora sa le creez un mediu prielnic astfel incat sa fie "fericiti",mai "fericiti"decat in magazin

Spun "in magazin" pentru ca am citit ghidul incepatorului si nu am prieteni de la care sa pot cumpara pesti. So... nu as vrea sa vad pesti care sufera asa ca astept din partea voastra o recomandare referitoare la locul din care ii pot achizitiona fara ca in cateva zile sa moara.
Si acum... Am acvariu, dar nu stiu cum sa il masor pentru ca este un bol mai mare.
1. Avand in vedere avariul... nu prea stiu cum am sa montez: filtrul, piatra de aer (si ce am mai citit pe aici ca imi trebuie)
2. Initial m-am gandit sa pun Beta Splendensis si Neoni (tot la voi am citit ca s-ar intelege pentru ca neonii nu au coada mare si nu vor fi atacati)
Am eu multe de scris avand in vedere ca sunt incepatoare insa nu vreau sa va obosesc prea mult.
Va multumesc anticipat,
C.
PS: Apreciez tare mult modul in care se poarta discutiile pe acest site. Am vizitat mai multe pagini pana sa ma decid sa imi fac cont aici si ma bucur de faptul ca voua chiar va pasa de fiintele de sub apa.