buna tuturor,sunt Alin,am 23 de ani si sunt din judetul Salaj(Simleu-Silvaniei) am si eu 2 acvarii,unu de 80l cu 3platty,4xipho,3sanitari si vreo8guppy
al doilea acvariu are 20l in care tin 11 creveti Sakura
iar in al 3lea am pui de guppy,xipho,platty
acvariul cu pesti
acvariul cu creveti
eu le vad,nu stiu de ce tu nu le vezi,intr-adevar is mari ca dimensiune,dar la mine se vad da click dreapta pe poza si da-i sa ti-o deschida in pagina noua
This message was edited 1 time. Last update was at 12/06/2011 22:46:33
IP:
Nici acuma nu merg, imi apare asa:
403 - Forbidden
Poate site-ul pe care le uploadezi blocheaza accesul altor persoane inafara de tine. Incearca alt site, poate merge din a 3 incercare, ar fi si culmea sa nu mearga.
IP:
Merg acuma. Acvariile arata bine, dar scapa de broasca aia din acvariu cu creveti, nu prea isi are locul acolo. Acvariul e un colt de natura nu un raft.
Cosmin G
Member
IP:
Arata bine al 2-lea dar ar arata mai bine daca...ai lua niste plante si ai forma buchete.Adica nu aruncate cate un fir.Asa am inceput si eu.Aruncam in acvariu tot ce prindeam(planta).Despre cel mic...cu creveti.Daca ai pune un pietris cu granulatie mai mica sa scoti in evidenta crevetii9eu nu am vazut nici unul in poaze)
Succes si bine ai venit!
n-ai vazut pentru ca se mai ascund,si nu am decat 11,am granulatie mica la substratam facut o poza cu tot acvariul,daca vrei fac poza la fiecare crevete in parte da atunci nu vezi acvariul decat pe parti
referitor la plante,nu am multe,le-am pus asa rasfirate ca sa se poata inmulti frumos,in timp se vor face buchete asa cum trebuie,plus ca bugetu nu-mi permite sa dau cate12lei pe un buchetel de 3,4 firisoare de plante
This message was edited 2 times. Last update was at 13/06/2011 16:14:50