Scuza ma @Maya ,insa nu prea inteleg bine care este rostul unui topicul de genul astuia (si nu e singurul)
Deschizi o discutie punand o intrebare seaca, apoi , subit , fara niciun fel de explicatie , spui ca se poate inchide
Mie unul imi cam da cu virgula.
Am inteles , vrei sa stii daca se gasesc speciile respective la noi. Pana aici totul ok..iar raspunsul este: NU SE GASESC sau SE GASESC DESTUL DE GREU ; NUMAI FACAND COMANDA DE AFARA.
Eu zic ca , in momentul in care ceri sa se inchida un topic, este de datoria ta sa dai ceva explicatii de genul: "M am lamurit! Am cautat informatii si am realizat ca nu se gasesc s.a.m.d Sau dimpotriva..."
Mai mult, orice interventie , chiar daca ne aflam in era vitezei si a calculatorului, este bine sa contina un INCEPUT , un CUPRINS si o INCHEIERE.
Asa mi s ar parea corect sa actionezi. Poate si prin modul tau de a pune problema , nu faci altceva decat sa provoci o reactie de "respingere" din partea "publicului", asa explicandu se si lipsa raspunsurilor la topicurile tale din Seria
"Se gaseste la noi asa ceva? & Co."
Imi pare rau dar m am simtit obligat sa fac aceste precizari si imi doresc sa nu mi o iei in nume de rau. Poate pe viitor vei schimba( in bine )ceva din modul tau de a posta pe forum.