[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Mr. BIG  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
bucurestean
Junior member

IP:

Ce parere aveti de uriasul meu? are 380 de litri si nu m-am hotarat ce pesti sa pun. Toata lumea imi spune scalari (pt ca acvariul are 80 cm inaltime),dar problema e ce mai pun pe langa scalari. Oricum,mai am timp sa ma gandesc. Ma gandeam sa incep cu un papagal roz. Ce parere aveti de setup?
[Thumb - acvariu-clar.gif]

[Thumb - detaliu-acvariu.gif]

scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Ai putea sa schimbi fundalul. La aranjamentul interior nu ma bag, fiecare cu gusturile lui.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
Jolie
Member
[Avatar]

IP:

Grupeaza plantele cumva. Inmulteste-le, fa un perete de plante inalte pentru planul din spate si foloseste si plante mai joase pentru planul mediu ca sa nu fie o trecere brusca. Daca doresti, incearca sa folosesti contraste (plante mai rosiatice in combinatie cu cele verzi), poate faci rost si de o buturuga cu anubias + moss, spre exemplu. Mai cauta poze cu acvarii ale incepatorilor, nu sarii deja la experimentati, si o sa inveti din evolutia lor. Aici la "coltul incepatorului" vei gasi destule. Incearca sa pui un fundal negru sau albastru inchis ..e prea marin acesta si nu face contrast bun cu verdele plantelor. Daca ai ales sa ai un acvariu plantat, ai grija la mai multi factori: lumina si fertilizarea.
Pesti..alegi ce iti place tie mai mult. Scalarii sunt foarte teritoriali si nu le place agitatia in jur (le trebuie o companie dintr-o specie linistita ca si ei). Poate preferi pestisorii mici si faci o combinatie intre doua bancuri.

This message was edited 1 time. Last update was at 03/06/2011 13:29:54

jolie

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: