[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
modificare iluminare acvariu trigon 190l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
rasnoveanu
Junior member

IP:

Am un trigon de 190l, care vine echipat cu doar 2 neoane T8, de 18 w,
as dori sa-l modific sa ajung undeva la 100 w, am gasit solutia de a pune neoane T5 de 24w(neonele le-am gasit de la JBl) dar corp de neon sau doar capetele nu le-am gasit nicaieri.
Locul unde pot fi puse are undeva la 64 cm, dar aici trebuie sa intre si capetele
Imi puteti spune vreo solutie? pentru ca vreau sa pun instalatia de Co2 cu PH-controler pe el si o pun degeaba daca nu maresc lumina

imposibil sa te simti rau si sa ai ganduri bune
[Email] [Yahoo!]
Nagy Attila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Poti incerca cu asa ceva, e cea mai ieftina metoda. http://www.nevertebrate.ro/p193/Set-socluri-T5-fixare-capat/product_info.html
Eventual mai dai cu o banda izolatoare pe capete pentru o mai mare siguranta. Eu cel putin asa am facut!
[Yahoo!] [ICQ]
rasnoveanu
Junior member

IP:

Mersi mult, nu bani sunt problema, problema e ca capacul nu trebuie sa se vada ca a fost modificat pe exterior, dar gasesc eu o solutie sa le lipesc
mersi mult de sait vad ca au si socluri cu protectie la apa

This message was edited 1 time. Last update was at 24/05/2011 17:07:34

[Email] [Yahoo!]
banika
Member
[Avatar]

IP:

Pana la lumina cred ca ar trebui sa te gandesti ca ai un acvariu suprapopulat 65 de pesti in 115l !!! Ms refer la cel din semnatura.

This message was edited 1 time. Last update was at 24/05/2011 17:27:27

Totul sau nimic
rasnoveanu
Junior member

IP:

acel acvariu este acvariu de teste)incercari samd, plus ca neoni nu fac suprapopulare
sunt multi, dar cu atentie si plante multe, apa schimbata partial la timp nu am probleme cu el, e foarte bine echilibrat si am noroc de o apa buna la robinet
nu recomand nimanui pentru ca apar probleme dar lucrez in domeniul acvaristicii si ma descurc

in acvariul unde doresc sa modific lumina sunt 5 scalari, 5 SAE, 10 calistrus, 5 labeo, si voi mai adauga 5-10 OTO-vestitus si 3 corydoras, deocamdata 10 feluri de plante carora nu le merge bine normal, neavand lumina si Co2 ci doar fertilizare JBLdar in 2 sapt vreau sa aiba tot ce au nevoie, nu este acvariul meu, eu doar il intretin si vreau sa iasa ceva superb

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: