Am reusit in sfarsit sa mai stabilizez lucrurile. Am pus buretele dar sunt un pic sceptic in privinta capacitatii lui de a preveni eventualele catastrofe cu sticla. Desi e de 0.8 voi lua ca masura de siguranta cumpararea unor roci mai mici in densitate si mai "usoare" practic. Acestea de pe malul marii negre sunt superbe. Sunt negre dar dupa fierbere au scos un miros intens de carbid si am hotarat sa renunt la ele pentru ca imi e frica sa nu aiba cine stie ce substante impregnate in ele poluante.
Fiind din constanta fac des freediving ca pasiune si snorkeling prin cateva locuri din marea neagra si in pofida faptului ca multi spun ca ar fi poluata vreau sa zic ca sunt uimit de cata diversitate se afla in apa si cat de multi pesti pe metru patrat sunt. Tin minte ca asta vara am intrat intr-un banc de pui de chefal foarte mici si era asa mare densitatea lor incat simteam ca fac baie in pesti...o senzatie de nedescris. (Zona Capul turcului in Eforie)
In seara asta sper sa reusesc sa fac niste fotografii frumoase la acvariu. Momentan astept sa se limpezeasca apa. Am folosit easy balance de la tetra pentru a restabili echilibrul in apa deoarece am tot mutat pestii saracii i-am stresat cu amplasarea buretelui de la JBL sub acvariu. Si acum 1 ora am adaugat pentru prima oara si Crystal water tot de la Tetra si s-a format un nor asa in apa dar se pare ca este semn ca substanta functioneaza, apa era murdara probabil de la sedimentele din substrat (l-am spalat destul de bine ce-i drept)
Am plantat si 3 pui de anubias sper sa reziste "escavatorilor"

) deja masculul a inceput sa sape in "nisipul" asta alb (e un fel de quartz marunt ...foarte marunt) Inca imi pun semne de intrebare daca voi reusi sa il curat folosind aspiratorul.