Buna ziua
Revin,tot cu probleme si probabil asa va fii inca mult timp de acum inainte.
S-a tulburat foarte tare apa,are parca granule de sare prin ea.
Am acvariul de 60 L cu neon de 24 W,pompa submersibila Hailea RP-400,6 W,200-400 L/h,Incalzitor Resun 50 W si o pompa exterioara la care am atasat furtun si pietricica pt. oxigenare,termometru.,pietris de 0.5 mm cam 2,5 cm,o planta de plastic,2 ornamente ,10 neoni,2 guppy masculi,2 guppy femele,1 gurami,2 xifor masculi,2 xifor femele,1 platy,3 zebre masculi,3 zebre femele,4 sanitari care curata sticla,4 sanitari care curata pe jos,2 moli negre(nu stiu daca sunt masculi sau femele) si 2 moli galbene,2 tetra.
Aveam 3 plante(nu retin numele) dintre care una este plutitoare,una cu frunze ca niste panglici si una care are niste frunze ca si asparagusul.Mai aveam si doua ghemotoace,bureti cred ca a zis fata de la magazin
Credeti-ma ca inainte sa postez am citit foarte multe topicuri deschise da alti membrii,pe aceeasi problema dar tot nu m-am lamurit.
Am aflat deja ca este suprapopulat,dar nu am ce face cu ei,pana luna viitoare cand iau salariul si am sa mai iau un acvariu

)
Asa cum spuneam zilele trecute,acvariul nu a fost ciclat.Dar acum au trecut 2 saptamani si cand credeam ca am scapat,s-a ciclat,pestii au scapat, s-a tulburat foarte tare apa,de 2 zile abia mai vad pestisorii.Filtrul il spal cu apa din acvariu.
Trebuie sa va spun ca am scos toate plantele pt. ca au inceput sa ingalbeneasca(poate nu aveau destula lumina,cu toate ca nu sting neonul doar de la ora 23 la 5 dimineata).In ziua cand am aruncat plantele a inceput sa se tulbure apa.Am schimba ieri cam 20 litrii ,cu apa statuta,dar azi e si mai tulbure.
Pestii par a fii bine,jucausi,vesnic infometati(le dau fulgi o data pe zi,nu cred prea mult ca nu ramane nimic,mananca tot)
Stiti cumva de ce e tulbure?
Si inca o intrebare:e suficient neonul pe care il am pentru plante?As vrea sa pun alte plante ,cele de plastic nu imi plac.