Buna,ajutati-ma va rog si pe mine cu un sfat!Deci,am un acvariu ca 60 litri in care am 5 Korallenplaty,2 scalari superbi,3 Antennenwels si 2 Kupfersalmler.Ei marea problema a aparut ca am luat o planta de acvariu de la un petshop si peste o saptamana acvariul sa umplut de niste melci mici si scarbosi,mai grav e ca s-au imbolnavit si pestii nu stiu daca din cauza la melci sau din alta cauza.Am pesti de vreo 12 ani dar melci de astia nu am avut.Ei de melci nu am scapat nicicum,am schimbat acvariul dar pestii tot bolnavi sunt si deja 2 au murit.Ei sa va spun ce boala au,ca eu in 12 ani asa ceva nu am vazut,li se distruge gura,apare ceva alb ca o mucoasa si dupa aceea se face exact ca un cancer.Tratamente am facut la saracii,adica baie separata in apa cu solutie speciala,carantina dar nimic nu ajuta.Mi-e mila de mi se rupe inima,acuma superbul meu scalar de 5 ani e pe duca...i se mananca gura,sau se dizolva pur si simplu.Daca a mai avut cineva asa ceva sa-mi dea un sfat ca raman fara pesti.1