[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sa ma prezint...  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
charly77
Junior member

IP:

Buna, sunt Klein Maria din Hunedoara si sunt incepatoare in domeniul acvaristicii.Fetita mea a primit cadou un acvariu micut cu un pestisor.Am mers a doua zi la un magazin sa mai cumparam cativa pesti si ne-am intors acasa cu e acvarii si o multime de pesti si informatii contradictorii.
Acum avem un acvariu Hailea de 60 L cu neon de 24 W,pompa submersibila Hailea RP-400,6 W,200-400 L/h,Incalzitor Resun 50 W si o pompa exterioara la care am atasat furtun si pietricica pt. oxigenare,termometru. Avem 3 plante(nu retin numele) dintre care una este plutitoare,10 neoni,2 guppy masculi,2 guppy femele,1 gurami,2 xifor masculi,2 xifor femele,1 platy,3 zebre masculi,3 zebre femele,4 sanitari care curata sticla,4 sanitari care curata pe jos,2 moli negre(nu stiu daca sunt masculi sau femele) si 2 moli galbene,2 tetra.
Celalat acvariu are 38 L,pompa submersibila mai mica Boyu 6 W 200L/h,incalzitor Resun 50 W,termometru.Acest acvariu nu are neon dar tin aprinsa o veioza tot timpul.Aici avem 2 plante,6 neoni,4guppy(2-2),4 zebre,4 moli,4 sanitari,1 platy,1 xifor,2 razbora,1 tetra.
Sper ca am trecut toate informatiile...
VaiSiAmar
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna, bine ai venit!
Pentru inceput am remarcat faptul ca ambele tale bazine par suprapopulate.
ai aici un link super util cu numarul pestilor raportat la volumul acvariului.Regula poate fi incalcata cu putin, daca totusi nu vrei sa tii cont deloc vei avea un acvariu inghesuit, cu multi pesti care au conditii diferite de trai, care fac mizerie multa, iar micul tau colt de natura va deveni o balta urat mirositoare, deci un chin.
Te asteptam cu poze!
charly77
Junior member

IP:

Si mie mi s-au parut cam multi ,dar sunt asa frumosi si vanzatoarea ne-a asigurat ca e nevoie de 1L apa la un peste.Acum ce sa fac cu ei?Bineinteles ca am inceput sa ma documentez dupa ce am cumparat tot,in loc sa o fac la inceput.
iti dai seama ca i-am pus in apa plata incalzita la 25 grade(tot la sfatul vanzatoarei) si apoi am aflat de ciclare.Bine ca au rezistat saracii
goldman
Member
[Avatar]

IP:

Baga mai multe plante,si lumina!
vezi la rubrica:donatii,vanzari

bazin:150x50x66 plantat: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15077.page
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

charly77 wrote: Si mie mi s-au parut cam multi ,dar sunt asa frumosi si vanzatoarea ne-a asigurat ca e nevoie de 1L apa la un peste...

vanzatoarea bineinteles ca tb. sa vanda, eventual o sa-ti spuna ca si daca-i pui ca-n conserva este bine, numai sa cumperi cat mai multi

1L/peste este foarte rau, poate doar la neoni sau la pui

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: