Buna, sunt Klein Maria din Hunedoara si sunt incepatoare in domeniul acvaristicii.Fetita mea a primit cadou un acvariu micut cu un pestisor.Am mers a doua zi la un magazin sa mai cumparam cativa pesti si ne-am intors acasa cu e acvarii si o multime de pesti si informatii contradictorii.
Acum avem un acvariu Hailea de 60 L cu neon de 24 W,pompa submersibila Hailea RP-400,6 W,200-400 L/h,Incalzitor Resun 50 W si o pompa exterioara la care am atasat furtun si pietricica pt. oxigenare,termometru. Avem 3 plante(nu retin numele) dintre care una este plutitoare,10 neoni,2 guppy masculi,2 guppy femele,1 gurami,2 xifor masculi,2 xifor femele,1 platy,3 zebre masculi,3 zebre femele,4 sanitari care curata sticla,4 sanitari care curata pe jos,2 moli negre(nu stiu daca sunt masculi sau femele) si 2 moli galbene,2 tetra.
Celalat acvariu are 38 L,pompa submersibila mai mica Boyu 6 W 200L/h,incalzitor Resun 50 W,termometru.Acest acvariu nu are neon dar tin aprinsa o veioza tot timpul.Aici avem 2 plante,6 neoni,4guppy(2-2),4 zebre,4 moli,4 sanitari,1 platy,1 xifor,2 razbora,1 tetra.
Sper ca am trecut toate informatiile...
|