[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
care este principiul de functionare la o pompa canistra?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
ohodea
Junior member

IP:

Am tot citit despre filtre exterioare facute in casa. Dar nu am gasit nimic despre filtrul canistra. si as vrea sa stiu cum functioneaza.
[ICQ]
ohodea
Junior member

IP:

pai eu amcitit despre un filtru exterior format dintr-un acvariu care trebuie pus la aceeasi inaltime cu acvariul mare. Acseta functioneaza pe principiul vaselor comunicante, apa fiind trasa de pompa provocand o diferenta de nivel intre cele doua bazine.

As vrea sa stiu din punct de vedere al eficientei care este mai avantajos,cel descris mai sus sau filtrul canistra?
[ICQ]
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

iata cea mai clara explicatie a modului in care functioneaza filtrul canistra...zic eu
http://www.futurepets.com/rena-filters/ap721Lg.jpg
[Email] [Yahoo!]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Filtrul "Canisträ" se poate ascunde. In filtrul deschis se poate schimba mai repede materialul filtrant ( cärbune activ, turbä, zeolit [in acvarii färä plante]etc.) si se poate íntretine mai usor, dar plescäie enervant dacä-i conceput neängrijit. Se poate aseza si in mobila de sub acvariu. Apa care se pompeazä in acvariu cade inapoi in filtru printr-un prea-plin, care de asemenea plescäie enervant.

Daca-ti spune cineva: "Nu se poate!", adu-ti aminte ca se refera la posibilitatile sale, nu la ale tale.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: