[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut,acvaristica a facut inca o victima.  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
CapellaCt
Junior member

IP:

Ma numesc Ciprian,sunt dobrogean,am 28 ani,de profesie inginer;am cochetat in copilarie cu tot ce inseamna pestosori/acvarii/instalatii,insa la prieteni,la scoala,un acvariu imprumutat...Abia acum am ajuns la primul meu acvariu,l-am primit cadou.Teoria ca teoria,dar practica ma omoara.
Deocamdata il am cum l-am luat(doar l-am curatat),nu am decat substrat,pietre,2 frontosa(femela si mascul) si 6-7 sanitari.
[Thumb - 100_3208.JPG]

[Thumb - 100_3219.JPG]

[Thumb - 100_3226.JPG]

[Email] [Yahoo!]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Ohooo...superbe frontosele !!! Nu par a fi burundi...stii cumva ce varietate sunt? Oricum, ai un mascul superb, o femela docila si un acvariu prea mic pentru frontose. Care se tin in familie, de 1 mascul si 4-5 femele, in cel putin 5-700 litri avand in vedere ca ajung pe la 30-35 cm.
Altfel, te felicit ptr alegere.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.

Da-ne mai multe detalii despre acvariu. Cat de mare este, ce filtrare ai? Vad acolo un filtru extern...

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]
CapellaCt
Junior member

IP:

Multumesc @calin,de fapt alegerea a fost doar acceptul meu de a lua acvariul complet.Stiu ca este prea mic pentru ei,insa sa vor mai sta inca o luna pana ma intorc din concediu,cand va trebui sa-i vand(din pacate,insa decat sa.i tin si sa nu le fie bine,mai bine NU) si sa populez acvariul cu pestisori mai mici
Mersi @gengis pentru ²redirectionare² ;) ,acvariul este de 200l(100x40x50),filtrul este Fluval 303.
Astazi acvariul a primit folie pe peretele din spate;am facut aceasta alegere pentru a ascunde cele cateva pete ale sticlei si pentru a nu lasa soarele sa bata direct in acvariu(oricum am ruloul de la geam jumatate coborat).
Femela a inceput sa scape de stres(zic eu,dupa liniile tot mai clare).
[Thumb - 100_3231.JPG]

This message was edited 2 times. Last update was at 09/03/2011 21:38:37

[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

CapellaCt wrote:va trebui sa-i vand(din pacate,insa decat sa.i tin si sa nu le fie bine,mai bine NU)

Eu zic sa nu-i vinzi si sa le faci un acvariu pe masura pretentiilor lor .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Fi bine venit, frumosi pestani.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Eu zic sa nu-i vinzi si sa le faci un acvariu pe masura pretentiilor lor .

Io subscriu la parerea maritului Faraon si indraznesc a sugera prevederea din timp a unui spatiu suplimentar pentru eventuale achizitii/urmasi

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
CapellaCt
Junior member

IP:

Am dat Frontosa in ²custodie² unui prieten care mai are inca 4 si spatiu pe masura cerintelor lor.
Acum insa ma lovesc de alta problema/nelamurire;am 6-7 ancistrus(din care unul negru cu ochii usor bulbucati de 12-13cm) cu dimensiuni intre 7 si 11cm,ieri am cumparat 5 neoni(1,5-2cm lungime) din care unul a disparut de aseara si astazi dimineata mai erau doar 3.I-am pus separat intr-un ²cosulet² pana rezolv problema.Exista sansa sa fi ajuns pestisorii mei in pompa,tinand cont ca lamelele de la sorb sunt destul de rare sau au ajuns hrana pentru ancistrus?
Va multumesc anticipat!
Numai bine si apa limpede!

This message was edited 1 time. Last update was at 04/06/2011 18:11:13

[Email] [Yahoo!]
CapellaCt
Junior member

IP:

I-am gasit pe micuti;erau in filtru,insa murisera.Am schimbat sita de la sorb cu una mai deasa,sper sa nu mai fie probleme.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: