[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
dezumidificator  XML
Forum Index » General info
Author Message
nevergreen
Junior member
[Avatar]

IP:

ce parere aveti despre acest produs, dezumidificator
de ceva vreme ma tot uit dupa vre-un dezumidificator, puteti recomanda vreunul bun sau ma pot increde in acesta?
multumesc
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Szabi....stift !
Eu mi-am luat un Budget, de la Praktiker....450 lei, capacitate rezervor 2 litri. In 24 ore, cu bazinu meu de 650 open top, il umplea. Dupa care pas...pana ajungeam la servici umiditatea era la loc. Acum, dupa circa 3-4 luni am senzatia ca...merge motoarele, dar nu mai absoarbe nimic. E adevarat ca tin geamu deschis non-stop.
Concluzia mea....in directia asta, economia nu se justifica...cauta un Bosch, sau o alta scula mai competenta....dar...costa!

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
ozi
Senior member
[Avatar]

IP:

Mai bine pui hota deasupra acvariului....ca la aragaz

fuga prin porumb face porcul mai mistret
[Email] [Yahoo!]
nevergreen
Junior member
[Avatar]

IP:

Pai Calin, daca in 24h iti colecta 2l, inseamna ca facea treaba, doar ca era subdimensionat pentru necesitatile tale.
la mine nu este open-top, deci poate ar face fata.
dupa 3-4 luni de folosinta daca nu merge stiu ca praktiker iti ofera garantie si se poate schimba, iei altu pt alte 3-4 luni si tot asa pina se apropie termenul de final al garantiei dupa care ceri bani inapoi de la cei de la praktiker si schimbi pe baumax si uite tot asa, te costa doar cate o plimbare rimestrial pe la ei, plimbare care oricum o facem mai toti macar odata intrun trimestru.
simpfzoli
Membru de baza

IP:

si eu am o asemenea scula . nu am masurat nici odata cita apa scoate dar nu e cu bazin ci are un furtunas pe care picura apa. dar sa fiu sincer a fost canm 600 ron. merge de 2 ani nonstop. si is multumit de el. peretii is izolati cu polistiren pe dinauntru si daca opresc aparatu intro zi se obsearva ca is umezi peretii.
[WWW] [Yahoo!]
allexxandra
Unripe member

IP:

Am avut si eu un mini dezumidificator, tot in genul celui de la Pureline Mini dar mi s-a parut apa de ploaie. Nu am scos-o la capat cu el asa ca am ales ceva mai performant si implicit mai scump.
Am comandat online modelul Duracraft DDTEC 10 si de atunci nu am mai avut probleme. Inainte aveam o umiditate de cam 80-85%, acum ne invartim pe la un 50%.
Nu-mi pare rau ca am dat 700 ron pe el, merita fiecare banut.
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Mai oameni buni, sistemul pletier e unul foarte ineficient, are un randament de sub 10%

Insa daca vreti sa mergeti pe asta, puteti sa vi-l faceti homemade. Circuite Peltier se gasesc de vanzare pe maica domnului, costa in jur de 100 de lei. Va mai luati la el 2 radiatoare si un alimentator si ajungeti pe la maximum 150 de lei.

Sau il mai gasitit in lazile frigorifice auto cu alimentare electrica. Daca demontati lada are deja circuit peltier, radiatoare si ventilator, va mai trebuie doar alimentare de 12V

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » General info
Go to: