Pai in primul rand pentru plante, un acvariu "all in one" nu e tocmai cea mai fericita alegere din cauza luminii insuficiente. In al 2-lea rand, pe langa pietris, sub el ar trebui pus un substrat fertil pentru plante (ex. JBL AquaBasis). Pietrisul incearca sa gasesti unul de dimensiunea bobului de orez (dar fereste-te de cel alb imaculat ... pentru ca e calcaros... sau cele vopsite). Iti recomand pietris de quartz 2-3mm. Mare atentie la ciclare, si la speciile de pesti compatibile. Daca iti faci putin timp sa "rasfoiesti" forumul, mai ales articolele pe care ti le-am dat eu mai sus, cu siguranta vei avea succes cu proiectul tau. O zi frumoasa.
De asemenea, inca te asteptam la rubrica "Despre noi" sa deschizi un topic si sa iti faci o mica introducere, sa stim si noi cu cine avem onoarea. Asa e frumos intr-o comunitate.
L.E. Acum am vazut ca ai trecut in lista si AquaBasis. Scuze. In schimb, cantitatea nu prea e suficienta. Ai putea sa mai cumperi inca o punga, sau sa iei din start o punga de 5kg.
This message was edited 2 times. Last update was at 25/02/2011 13:49:37
|