[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
canistra asta???  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

In Iasi intr-un pet shop una gen HW 103 cum este pe siul asta ajunge 1.500.000. Da n-am auzit nik de ele...Astept si parerea voastra dupa ce intrati pe site. (n-am bani de fluval ).
Daca nu o sa optez pentru un resun interior...de ala in care poti baga si medii de filtrare, gen Resun BF 200 biological filter. ala e cam 80 RON.
[Email] [Yahoo!]
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

am uitat sa bag linkul cu filtrul cu pricina:
http://www.sunsun-china.com/product_en/index1.php?kind=84
asta este
[Email] [Yahoo!]
razvan
Membru banat

IP:

dupa cit se vede... cloneeeeeeee de eheim sau jebo ;)
la "cinejii" astia copiraitu nu s-a inventat inca, si copie in draci.
panasoanic, akaiwa, sharep, tohoshiba... etc maine poimaine vezi lon-gan, si altele
lunga folosire este singurul lucru care te poate convinge de cit de bun este...
dotoru
Member
[Avatar]

IP:

dupa cate vad eu intradevar este o clona, da nu asta este problema ci ca este cam scumpa si calitatea este cam indoielnica (ce se vede din poza).
si are un debit de doar 500l/ora in comparatie cu jebo care are 1000l/ora si cam acelasi pret, iar un tetratec ex 600 costa 220 ron.
eu zic ca mai bine iti iei un tetratec, diferenta de pret nefiind foarte mare dar pe plan calitativ nu suporta comparatie.
decizia iti apartine

ps:care mai sunt preturile la jebo ? se mai gasesc in niro?

prin definitie cand investighezi necunoscutul, nu stii la ce rezultat vei ajunge.
ale mele
[Email] [Yahoo!]
cyborg
Member
[Avatar]

IP:

Eu m-am lecuit de chinezarii. Pot arata ele oricat de bine, dupa 30 de min. de functionare incep sa baraie, sa caraie, plesnesc, etc. Si asta o spun din experienta. Ia-ti EX600 e 202 RON...nu 220 (la Bucuresti cel putin...)

Nature is definetly natural.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

intr-adevar...canistra aia e cam goala...la cat e de mare are doar pe mijloc un tub ca de 10 cm inaltime si vreo 12-13 in diametru in care ar trebui sa incapa toate mediile de filtrare...si e si cam "puturoasa" spuneti voi...deja preaaa multe buline negre...deci smilie
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: