[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Frunze Anubias mancate  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Orza Sebastian
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut tuturor am si eu o intrebare in legatura cu cateva plante.Am 4 Anubias dar doua au cate o frunza ciugulita(mancata dar nu in intregime doar un pic ciupita). Am vazut niste pesti cum ciupeau din ea si cred ca din acea cauza este asa.Am fost la magazinul de unde am luat acvariu si acel om a zis ca unii pesti prefera verdeata.Si am luat o mancare care contine verdeata dar e buna si pentru toti pesti.Hrana se numeste JBL Novo Vert.Ce sa fac cu plantele care au fost ciugulite?

This message was edited 1 time. Last update was at 09/02/2011 21:37:08

kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Le lasi in pace, daca au conditii vor da alte frunze. Ideal ar fi sa nu lasi frunzele in apa sa putrezeasca, pentru ca acvariul tau deja are o populatie numeroasa si numai din asta nu cred ca mai ai nevoie de incarcatura biologica.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Planta isi va reveni. Poti insa inlatura frunzele mancate.

Dar am o mare rugaminte la tine - pe viitor posteaza problemele pe care le ai in sectiunile dedicate ale forumului si pune un titlu sugestiv topicului initiat.
Orza Sebastian
Junior member
[Avatar]

IP:

Scuzati de abea acum vad ce ati scris.Da au crescut alte frunze mari si frumoase deseara cred ca o sa pun o poza.

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: