[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Silicon negru  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
robi
Member
[Avatar]

IP:

Sal la toti!

Exista silicon negru pentru acvarii de la Bison sau Den Braven ca de 2 zile umblu prin oras si nu gasesc?!Cica este un silicon special pentru acvarii, nemtesc dar e 12 euro tubul si nu se aduce numai la comanda
[Email] [Yahoo!]
liviujosceanu
Member

IP:

de ce vrei sa lipesti cu silicon negru? este mai bine cu cel transparent... parerea mea sau crezi ca e mai bun cel negru?
[Yahoo!]
Araldq
Senior member
[Avatar]

IP:

Ceresit poate ai sanse sa gasesti. Bison sau Denbraven ue personal nu am vazut nicaieri pana acum.

Be what you will, You are destiny!
[Email] [Yahoo!]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Siliconul alb, fiind transparent, faciliteazä trecerea luminii. Intr-un bazin lipit in urmä cu 8 ani, folosit continuu de atunci si iluminat intens, au intrat algele sub silicon pe o lätime de cca. 0,25mm. Din cauza cä nu se mai pot inlätura däuneazä aspectului. In bazine de reproducere pentru discus, lipite cu silicon negru, apare problema cä larvele, avänd instinctul de a-si cäuta pärintii, inchisi la culoare in aceastä perioadä, au tendinta ca, in primele cäteva ore dupä ce incep sä inoate liber, sä se ataseze de obiecte de culoare asemänätoare cu pärintii, mentinändu-se in preajma colturilor bazinelor, pierzänd timp pretios pentru hränire si rämänänd cu mult in urmä in crestere fatä de larvele care-si gäsesc pärintii mai din timp. In afara acestor criterii ar fi de mentionat alegerea culorii in favoarea unei incadräri optime in aspectul inconjurätor.

Daca-ti spune cineva: "Nu se poate!", adu-ti aminte ca se refera la posibilitatile sale, nu la ale tale.
robi
Member
[Avatar]

IP:

Mersi mult de raspunsuri o sa mai caut, poate gasesc pana la urma
[Email] [Yahoo!]
Mishu05
Junior member

IP:

http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=870&start=0

Distribuitor dow corning

BUCURESTi
COLOSEUM TRADING
TEL: +0040 21 2109927
ALEEA STUPILOR 5,BL E7, AP 22,SEC 4
http://www.coloseum.ro
StarXi
Member

IP:

Am sunat la astia si mi-au dat cu flit. Lucreaza doar cu firme. Civa sa ma duc la o firma care face acvarii si sa iau de la ei (nu mi-a zis nici o firma distribuitoare).
Cum pot cumara 881 Negru ?

Galeria foto completa.
Galeria locala.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: