[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Radu_S
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma numesc Radu Spiru, am 49 de ani si sunt din Bucuresti.
Trebuie sa recunosc din start ca acvaristica nu este deocamdata o pasiune care sa nu ma lase sa dorm noaptea, dar poate ca o sa devina.
Istoria mea e scurta. Printr-o intamplare am ajuns in posesia unui acvariu marin, aproape complet utilat si pentru ca am privit totdeauna cu admiratie acest tip de acvarii, am zis ca nu ar fi rau sa fac ceva cu el. Deocamdata sunt complet necunoscator, iar denumirile si limbajul sunt un chin, pentru ca nu inteleg mai nimic.
Acvariul a fost amenajat si verificat de cel de la care il am, dar pentru ca e la mine in casa si nu ma pot duce de fiecare data la acea persoana, am zis ca trebuie sa ma descurc si simgur. Drept pentru care o sa imi permit sa apelez si la rabdarea voastra, daca simpla lecturare a topicurilor de pana acum nu o sa ma lamureasca.
[Yahoo!]
bogdanlto
Junior member

IP:

Bine ati venit ! Cam dificil cu acvariul marin si destul de scump de intretinut . Dar pana la urma nu se uita nimeni la bani cand are asa o frumusete . Asteptam poze, detalii despre fauna si flora, dotarile de care se bucura locatarii . Sa-l stapaniti sanatos si sa va bucurati de coltul de natura din casa .
Numai bine ! Bogdan
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

Am o mare rugaminte - trece locatia in My Profile.
yonutzzz_92
Member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ati venit.
Ati inceput cu ce era mai greu (acvarstica marina) dar in timp veti realiza ca nu e chiar asa de grea cum pare (personal o consider mai usoara ca cea de apa dulce), esential e sa mentineti salinitatea constanta (sa fie intre 1.023-1.027, va recomand 1.024), sa stiti Ph, No2, No3, Po4 si optional Ca si Mg, si sa faceti schimburi saptamanle de 10%.
Multa bafta.
Ps: Poate puneti si niste poze.

Nano 30l
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salutare si bine ai venit iti spun si eu.

yonutz_92 wrote:sa stiti Ph, No2, No3, Po4 si optional Ca si Mg

Ba as spune ca sunt obligatorii calciul si magneziul, la bazine mai mari de 20-30 de litri, a caror functionare se bazeaza pe schimburi de apa. La acvariile mai maricele, calciul si magneziul oferit de sare ar putea fi insuficiente pentru animalele marine. In acest caz, trebuiesc teste pentru a stii exact care este situatia si a putea face aditii separate.
Dar despre astea mai discutam insectiunea dedicata

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: