am si eu o intrebare. sigur intrebarea asta a fost pus pe vechiul forum, insa momentan nu pot sa il accesez. as vrea sa congelez catva tubii. ma gandesc ca daca ii pun in congelator (binenteles dupa ce i-am spalat bine, si le-am stors de cat mai multa apa) pe urma pot sa le dau linistiti de mancare la guppy mei. este bine ceea ce zic, sau....
10x
... dupa cum bine le zice nea Thut, dupa dezghetare, viermii aia or sa fie o masa amorfa, sangeranda si tomna' buna de aruncat la canal ... nu esti primul care a avut ideea asta, probabil ca nici ultimu' ...
Eu am facut-o si pe asta.I-am congelat dar numai dupa ce i-am supus tratamentului termic.Era greu de dat la pesti deoarece bucata congelata era prea mare si nu putea fi data toata odata.Am incercat sa rup din ea cu penseta dar se facea multa mizerie.Deasemena in apa se fac ca o pasta , numai ca pestii mananca cu lacomie , ciugulesc din bucata inghetata pana nu mai ramane nimic.
Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist