[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor urgent  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
TraLaLa
Unripe member

IP:

Sunt nou pe acest forum, dar implicit si prima data cand postez pe un forum despre pesti / acvarii.
Va rog nu ma luati in ras, am o problema la un scalar ( presupun ca e femela. Am 2 scalari: unul mai mic si mai agresiv, cred ca e mascului, si un scalar mai mare, care cred ca e femela. ). Pe ochiul stang i-a aparut o membrana albicioasa, si nu stiu cum sa fac. Ieri au depus icrele, si de obicei, dupa depunere, sunt agresivi si cu ceilalti pesti din acvariu. ( Mai am 1 zebra, ca 1 mi-a murit, 2 pesti roz mici care nu stiu cum se cheama, si unul negru mic cu o burta mare.). Insa, acum, de cand are acea membrana pe ochi, sta retrasa, in coltul acvariului, nu mai e agresiva... Nu stiu ce sa ma fac
La 5 am plecat de acasa si nu semnalasem aceasta problema, insa la 8 cand am ajuns acasa am observat.
Va rog sa imi spuneti ce pot face. Sunt prea draguti si nu vreau sa moara .
Multumesc anticipat
P.S. : Stiu ca nu am utilizat termeni specifici, insa sunt un amator al pestilor. Va rog inca odata sa ma ajutati.
ioanis
Member
[Avatar]

IP:

Ai putea identifica boala si tratamentul intrind pe JBL Online hospital.

http://www.flickr.com/photos/60563080@N04/8091362882/in/photostream/
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Hai sa vedem ce putem face.
In primul rand, acvariul e ciclat? Ca sa te lamuresti, citeste urmatoarele: Ghidul Incepatorului si Ciclul Azotului
In al doi-lea rand, mai spune-ne cate ceva despre acvariul tau. Dimensiuni, filtrare, iluminare si cam tot ce stii tu despre el.
Acum despre pesti. Colegul @ioanis te-a sfatuit bine. Intra pe saitul celor de la JBL si identifica acolo boala. Dand click pe poza afli si tratamentul. Eu cred ca este vorba de o infectie bacteriana

This message was edited 1 time. Last update was at 24/12/2010 16:11:55

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: