[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebari - conditii necesare pentru cresterea puilor de Guppy  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Radu21
Unripe member
[Avatar]

IP:

Buna...In speranta ca vreun coleg(a) mai experimentat ma va ajuta cu cateva sfaturi, as avea si eu niste intrebari . Intentionez sa inmultesc Guppy pe care-i am : 3 masculi si 5 femele. Am pentru ei un acvariu de aprox.50l in functionare. In ideea in care vor face pui, am mai pus un acvariu la ciclat. Problema este ca ciclarea o fac cu ajutorul unei perechi de Cory.. Intrebarea mea ar fi : cum ar fi mai bine sa procedez? Sa mut puii din acvariul parintilor...in acvariul cu Cory? Adica...nu vor fi mancati? Sau...ce idee imi dati?...va multumesc anticipat...
[Yahoo!]
buryck
Junior member
[Avatar]

IP:

Vorbesc din propria experienta! Eu am avut pui care s-au nascut intr-un acvariu cu...Cory si nu au patit nimic, chiar daca puii de guppy inotau langa gura lor! Ti-as recomanda ca atunci cand femela e aproape sa nasca sa o muti in acvariul in care vei tine pestii (ai grija ca temperatura sa fie aceeasi), e bine daca ai si alti pesti, cum ai tu Cory, asa nu se va simti singura, pentru ca exista un pericol sa nu mai nasca daca se "sperie"! Femela, in timpul nasterii nu isi mananca puii, dar dupa ce a terminat va trebui sa o muti inapoi in acvariu' principal pentru ca va fi flamanda si va manca tot ce prinde! Ar fi bine ca, dupa cum poate sti, sa ai multe plante sau locuri in care puii se pot ascunde chiar daca nu au de ce sau de cine sa se ascunda! Unii pui din nefericire se vor naste cu probleme la inotatoare sau la sacul cu aer si vor avea probleme toata viata! Daca iti va fi mila de ei acum, mai tarziu n-ai sa le mai poti curma suferinta... Pune-i in acvariul parintilor ca sa faca ei selectia naturala!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: