[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Micro bule de aer (reprezinta o problema?)  XML
Forum Index » Apa
Author Message
Boggdan
Junior member

IP:

Buna,

Mi-am dat seama ca filtrul de apa, intr-o anume pozitie ce o prefer, genereaza foarte multe micro bule de aer. Tin minte ca pestii nu le suporta (intra intr-un anume fel pe langa branhii) si ii pot omora.

Din pacate nu am un link cu sursa acestei informatii... insa stiu ca, din greseala am pus cativa pesti in apa semi minerala (se gaseste in comert in sticle de 5 L) si au murit...

Deci... daca-mi las filtrul asa cum e acum si sunt generate acele micro bule... am sansa sa-mi pierd pestii?

This message was edited 1 time. Last update was at 13/12/2010 15:05:57

[Yahoo!]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Boggdan wrote:Buna,

Mi-am dat seama ca filtrul de apa, intr-o anume pozitie ce o prefer, genereaza foarte multe micro bule de aer. Tin minte ca pestii nu le suporta (intra intr-un anume fel pe langa branhii) si ii pot omora.

Din pacate nu am un link cu sursa acestei informatii... insa stiu ca, din greseala am pus cativa pesti in apa semi minerala (se gaseste in comert in sticle de 5 L) si au murit...

Deci... daca-mi las filtrul asa cum e acum si sunt generate acele micro bule... am sansa sa-mi pierd pestii?

bulele de apa din apa care sunt bagate de oricefel de pompa de aer sau filtru sunt OK , cand ai bagat tu pestii in apa semi-minerala i-ai bagat intr`o apa carbogazoasa lipsita de oxigen , treaba cu intratu bulelor in branhii este o afirmatie complet eronata.

Lasand filtrul asa nu ai cum sa iti pierzi pestii ba din contra iti vor fi recunoscatori ca vor avea apa mai oxigenata. Atentie insa sa nu folosesti spray-uri de tantari/muste/alte chestii de genu in camera care sunt toxice si daca ajung in acvariu atunci vei avea probleme

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Topic inchis,
Vezi la rubrica Despre noi
In prezentarea ta ce se scrie
Pina nu completezi cu ceva date ;nume virsta, etc
Acest topic ramine inchis

This message was edited 1 time. Last update was at 13/12/2010 15:13:06

Ogar batrin dar.... cu miros fin