[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un nou acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
FilBil
Member
[Avatar]

IP:

Salut m-ar interesa sa fac si eu un upgrade si sa imi cumpar un nou acvariu.
As dori sa imi ziceti cat ma costa un acvariu de 50-60-70 l cu capac cu suport de neoane.
Nu ma intereseaza sa fie echipat.
As avea la disp. 3 milioane.
Credeti ca in banii astia merita mai mult un filtru extern?
Nu vreau raspunsuri gen e alegerea ta. Intreb strict ce ati lua voi.
Daca iau filtru extern trebuie sa iau safe start ca sa se faca bacteriile?
[Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

cred ca acest topic merge la sectiune cumparari
cu bugetul de care dispui sincer unul nou iese din calcul ,dar daca rasfoiesti la sectiunea vinzari de aici sunt ptr bugetul tau

fostul user ozy
[WWW]
FilBil
Member
[Avatar]

IP:

De ce nu se gaseste acvariu cu capac la 3 milioane nou.
Sunt multumit si cu 60l.
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

La pretul asta cred ca s-ar gasi la Hornbach, dar nu stiu daca in Pitesti este vreunul.
Cauta in general la magazinele pentru animale, vezi prin galeriile comerciale ale mall-urilor, poate gasesti ceva.
Alta varianta ar fi un anunt la rubrica cumparari. Dar si aici, ar trebui sa gasesti unul la tine in oras, deoarece ste mai greu cu transportul.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
FilBil
Member
[Avatar]

IP:

Azi ma duc sa ma uit la zoomania.
[Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Uite cat am dat eu pe un acvariu de 65 litri . Deci acvariu +capac cu 1 neon +1 filtru intern pret total 165 ron , bonus un starte kit , acvariu marca ocean free , + 1 punga de manado de 10 litri inca 56 ron , +1 cutie florapol 100 15 ron , total 236 ron ;) Tin sa precizez ca este nou acvariu , nu este home made .

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Andrei Panainte wrote:Uite cat am dat eu pe un acvariu de 65 litri . Deci acvariu +capac cu 1 neon +1 filtru intern pret total 165 ron , bonus un starte kit , acvariu marca ocean free , + 1 punga de manado de 10 litri inca 56 ron , +1 cutie florapol 100 15 ron , total 236 ron ;) Tin sa precizez ca este nou acvariu , nu este home made .

O intrebare, este pret cu TVA ori exprimat in EUR?
fiindca un acvariu simplu 60l tip hailea in pet shopuri din iasi sunt intre 245-280ron cu tva, cu un filtru intern,minciog,termometru, boyu identic
alt exemplu, acvarii la animax din carrefoure juwel 500

sa mai primesc si 10kg manado etc, rog site-ul dac ase poate fiindca la oferta descrisa sunt interesat sa achizitionez

fostul user ozy
[WWW]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Deci pretul pentru ACVARIU este de 165 RON cu filtru , 56 RON MANADO , 15 RON FLORAPOLUL , ATAT M-A COSTAT PE MINE TOTUL , acvariu achizitionat din petshopul din brick de langa farmacie , Acvariu nou in cutie fara urme de zgarieturi sau crapaturi sau orice alt defect , intradevar este marca Ocean Free , nu este haile Tetra sau alta firma care intradevar au un pret mai mare , daca te uiti la postul meu o sa vezi acvariul si capacul si filtrul care l-am primit mai am si bonul fiscal daca nu ma crezi

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Ar fi indicat sa treci si pe la rubrica DESPRE NOI
Cu o prezentare completa
Ce zici
sa stim cu cine stam de vorba

Ogar batrin dar.... cu miros fin
FilBil
Member
[Avatar]

IP:

Stai sa iau acvariul nou si sa fac rost de camera foto
[Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Nu trebuie sa faci rost de o camera foto ....ca sa te prezinti in citeva ....cuvinte
ha...i ca nu este greu sa scrii citeva rinduri

Ogar batrin dar.... cu miros fin
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

@vereb intr-adevar, pretul este real. Cunosc magazinul, iar pe patron il cunosc destul de bine. Este unic importator pe Romania al produselor OceanFree. La capitolul acvarii (bazine), calitatea este extraordinara iar preturile fara competitie, insa echipamentele (pompele in mod special) lasa de dorit. Bazinul meu este tot marca OceanFree, iar la pretul de 1200 RON am primit urmatoarele : bazin 182L, sticla de 10mm cu o slefuire si lipire ULUITOARE cu overflow (care preia si functia de surface skimmer), mobilier din pal cu trim de aluminiu, chiar si pad-ul care se aseaza intre acvariu si mobilier, sump de 64L din acryl cu compartiment filtrare dry, pompa submersibila de 3000l/h (care m-a parasit cam in 2 luni....de aici concluzia mea cu privire la pompe) ulterior inlocuita cu o pompa de iaz de 1100l/h, iar piesa mea preferata, lampa hang-on 4x39w T5 din aluminiu lucrata ireprosabil. (Acest mesaj nu trebuie considerat reclama pentru ca nu am dat vreo data de contact, ci doar am exemplificat colegului vereb ce se poate achizitiona cu bani putini. De asemenea, se poate considera un review al produselor enumerate, prin prisma personala)

@FilBil cu banii aia, daca stai cu ochiul pe sectiunea de vanzari, si daca mai ai si cateva pe acasa (medii filtrante, termometru.. tuburi...) poti face un acvariu cel putin frumusel. Spre exemplu eu cu 50 ron am luat bazin de 30L cu lampa hang-on 2x11w 7200k PL, filtru hang-on hailea plus ce era prin el (florapol, manado, moss, anubias, ~50 de creveti). Daca ai rabdare sa "pice ceva" ai toate sansele sa faci afaceri la care nici nu te astepti . Parerea mea e sa rezisti tentatiei de a sparge banii acum, si sa ii pastrezi pana pica "pomeni". O seara buna.

This message was edited 2 times. Last update was at 10/12/2010 23:21:36

.
[Email] [Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

@Andrei Panainte si @djphazer

citind convingerile voastre nu a-ti facut decit SA-MI RECALCULEZ BUGETUL casei ,dao incolo de porc,cirnati cadouri etc ptr Craciun
ar fi interesant de achizitionat de la Ocean dar din pacate din ianuarie plec din tara,desi prin coletarie ar fi o idee

fostul user ozy
[WWW]
FilBil
Member
[Avatar]

IP:

Am luat acvariu aquael cu incalzitor si filtru la 240 lei. De 55 litri. Si cu capac.
[Yahoo!]
FilBil
Member
[Avatar]

IP:

Acu ca miam facut timp haideti sa va zic ce am putut sa vad.
Eu m-am dus sa imi iau acvariu de la un magazin din piata dar bun cu multe echpamente si preturi bune si mai primesti si bonusuri.
Asa deci cand treceam in frigul de afara era un nene care avea niste acvarii de 15-20 l cu cate 10 carasi in el fara incalzitor si fara filtru iar afara grade cu -. Imi este chiar mila de acei pesti.
Pestii aia i-am vazut cand ma duceam spre magazinul de unde am laut acvariul.
[Yahoo!]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Stai linistit. Carasii se tin si in iazuri de gradina, inclusiv peste iarna. Mai mult i-ai chinui tu intr-un acvariu mic decat nenea care ii vinde in frig in piata.

.
[Email] [Yahoo!]
FilBil
Member
[Avatar]

IP:

Da tine vro 10 carasi in 15 l cam asa.
[Yahoo!]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Pai ii tine asa pentru ca ii are la vanzare si nu se poate cara cu ditamai bazinele. Acasa crede-ma ca nu ii tine asa. Nu ar supravietui.

.
[Email] [Yahoo!]
FilBil
Member
[Avatar]

IP:

Dar totusi cred ca se vadn greu acolo.
Si am intrebat din curiozitate pe vanztoru de unde am luat acvariu cati pesti pot tine.
Si el: 50-60 fara probleme
[Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Da, poti sa tii 50-60 evident pesti de talie mica sau puiet si sa fie compatibili ca si comportament ( adica nu ciclide cu guppy ). Corespunzator cu un filtru extern "urias" in care sa dispui de materiale pentru filtrarea biologica suficienta pentru acei pesti, schimburi de apa zilnice cu aspirare de dejectii sau un sistem de schimb, nu la picatura, ci la un debit calculat astfel incat sa schimbi toata apa de doua ori intr-o saptamana.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: