[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
vand ciclide africane  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

M-am hotarat sa vand ciclidele pentru ca din pacate mi se par foarte fricosi, si mai mult stau ascunsi printre pietre decat la vedere. Asa ca vand:
- 5 buc de Labidochromis caeruleus (4 mari (cam 1 an jumate cred ca au) si unul mai tinerel, puiul rezultat din familia asta, care are probabil in jur de 6-8 luni
- 6 bucati de Pseudotropheus elongatus (adica o familie de 5 si un pui (cam tot de 6-7 luni) rezultat din aceasta familie si care a reusit sa scape din ultima serie de pui pe care i-am maritat).

Bonus vin doi sanitari, synodontis.....

Daca doriti poze, le am pe calc de acasa, si le trimit la cerere. Nu stiu cate sunt femele si cati masculi dar cel de la care i-am luat si care este crescator cu experienta, tot de aici de pe forum, mi-a garantat ca sunt combinatia optima ca sa se formeze familie si sa nu iasa cu scantei, ceea ce s-a si intamplat.....

Pret: 15 lei/buc sau la pachet 100 lei.
Problema e ca trebuie sa stiu exact cand vreti sa ii luati pentru ca din pacate pt mine, am un decor din polistiren pe spate cu foarte multe ascunzatori, ceea ce face prinderea lor aproape imposibila. Deci daca aveti sfaturi si idei despre cum sa ii prind mai repede si cu mai putin stres pt ei, le accept cu placere.

Las si telefonul de contact al sotului meu, pt ca are mai mult timp liber: Andrei - 0729.440.206
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Vad ca vanzarea nu are succes asa ca revenim cu un update, mai exact incerc cu donatia. Ca si donatie, ii vrea cineva? Daca nu e cineva de pe forum, poate stiti vre-un pet shop unde as putea sa ii donez?

eventual rog moderatorul sa mute topicul la donatii..... multumesc.
best_trophy
Junior member

IP:

Daca ii mai aivin maine sa ii iau.Il sun maine pe sotul tau si vedem cum putem face.
MAYA
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca nu s-au dat,sunt si eu interesat

http://africancichlidsofmalawi.webs.com/apps/photos/album?albumid=13940198

[WWW] [Yahoo!]
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

I-am dat aseara, se poate inchide.