[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
nevoie de sfaturi! aU Mi bine zis informatii pentru incepatori  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
faragesturi
Junior member

IP:

SALUTARE! AM un acvariu de 100 l in in care am urmatorii pesti: 2 scalari, 9guppy, 14 neoni, 2 moli, 2 xipho, 1 sanitar alb , 2 carasi. Sper ca nu am omis nimic. Pe langa faptul k mi s-a spus k e suprapopulat, as vrea sa stiu daca as inlocuii ce doi carasi cu alti 2 sanitari albi ii oke? eu le mentin o temperatura de 24 de grade ? e in regula? si apa de regula schimb un sfert1-2 ori pe saptamana? la cati pesti am ar trebui mai des? ashtept orice alte sfaturi! Multumesc
[Email]
faragesturi
Junior member

IP:

A si inca ceva! Din punct de vedere al iluminatului, neonul este unu de tip normal adica nu dinacela special pentru pesti? are ceva?
[Email]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu as merge si mai departe si te-as sfatui sa renunti si la scalari, este pacat de ei acolo.... Sau renunta la vivipari si pastreaza scalarii.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

@faragesturi, am la tine o mare rugaminte. Fa rost de un gest si inainte de a da submit mesajului pe care il postezi da-i un preview si corecteaza ce-i de corectat. Nu este primul post pe care ma chinui sa-l citesc si nu sunt singurul. Foloseste si tu o litera mare la inceputul propozitiei sau frazei, si renunta definitiv la scrierea tip chat, mirc saumai stiu eu ce.
Poti face gestul asta?

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
faragesturi
Junior member

IP:

Desi sunt faragesturi promit ca voi stradui sa fac acest gest)
[Email]
faragesturi
Junior member

IP:

Nu e cu intentie! Imi cer scuze
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: