[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare din constanta  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Buna seara tuturor si bine v-am gasit . Si daca imi permiteti sa ma prezint ma numeste Andrei si sunt din constanta si cum in ultima vreme am revenit la pasiunea de a avea un acvariu , tin sa mentionez ca inca sunt la nivelul de incepator desi am mai avut un acvariu cand era mic , acum incerc sa evoluez si sper sa am si eu loc in aceasta comunitate de acvaristi . In momentul de fata detin un acvariu micut de 50 litri foarte plantat si cu cateva specii de pestisori pentru incepatori , si sper ca in viitor sa pot sa imi fac loc pentru unul mai mare .

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit, ape limpezi sa ai si pestiuci sanatosi.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut Andrei si bine ai venit si din partea mea.

Din Constanta zici?
Don' Ciprian, stii ceva de treaba asta?

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

salut.da din constanta . multumesc pentru urari

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Bine ai venit,sa traiasca microbul

fostul user ozy
[WWW]

Junior member

IP:

Bine ai venit!
Poti sa trimiti o poza cu acvariul tau?
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

alber wrote:
Don' Ciprian, stii ceva de treaba asta?

Nimic

Salut Andrei, bine ai venit iti urez si eu

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
LeicaBogdan
Member
[Avatar]

IP:

bine ai venit

microgeophagus ramirez maniac
[Yahoo!]
AndreiPro
Member

IP:

Salutare si bine ai venit!

Sunt tot din Constanta si mi-a atras atentia faptul ca iti doresti un acvariu foarte plantat. Ai ceva plante acum?

Andrei
[Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

salutare. voi atasa cateva poze cu starea in care este acvariul acum , nu este inca o stare finala caci inca nu stiu la ce plante anume sa ma rezum deci ca urmare in acvariu e cam o ciorba de zarzavat cu ceva specii de pesti . ca specii de pesti am asa : 4 callistusi 4 neoni 2 molly 2 xifo 2 zebre zapacite 2 ancitrusi si 1 betta splendens , in viitor vreau sa renunt la zebre si la xifo si molly dar ii tin pana vor deceda ca imi e mila sa-i arunc . iar ca specii de plante nu prea le stiu pe toate : riccia , aromatica , eleocharis acicularis mica si mcare , echinodorus tenellus , 2 puieti de staurogyne si unele care nu le stiu numele. as vrea foarte mult sa gasesc plante dintracelea de tip gazon dar mai multe ca nu am deloc decat cateva firicele , si in rest in week acesta sper sa reusesc sa fac o bomba CO2 daca o sa-mi reuseasca
[Thumb - PB170031.JPG]

[Thumb - PB130026.JPG]

[Thumb - PB010024.JPG]

This message was edited 1 time. Last update was at 17/11/2010 16:24:50

[Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

in momentul de fata arata asa :
[Thumb - PB170033.JPG]

[Yahoo!]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

incearca sa pui pe picioare bazinu cu lumina co2 si fertilizanti si apoi gandeste`te la plante de gazon pt ca sunt pretentioase , in rest pt ca promovam naturalu iti recomand sa scoti castelu ala ca e kitchios si sa pui ceva pietre sau buturugi, vor da mult mai natural si mai frumos ai sa vezi, spor la treaba cu bomba , vezi ca nu e grea de facut

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

multumim pentru pozele atasate,hai sa luam cu inceputul ;, acuma gusturile nu se discuta (sper sa nu jignesc)

ce cauta casuta aia frumoasa scufundata?
pietrisul cel cu culori albastre cum au aparut acolo?
pietrele mie teama sa nu fie calcaroase (ai facut testul)?..ca aranjament merge dar mergea si mai bine daca cumva incadrai intre plante ori nu ridicat un bloc
pestisorii care ai si am inteles te-ai decis ce vrei sunt de banc mimin 6 buc, obligatoriu betta treb sa renunti ,motivul calllistusi sunt putini jucausi de ciupitori ,plus temperatura nu mai spun de arial.
Eu zic ca poti mai mult sa faci acolo decit o corba cum spui,va iesi super fain,think

fostul user ozy
[WWW]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

nu jignesti cu nimik , tocmai asta e si motivul pentru care am intrat pe acest forum intrucat eu nu mai avut contact cu acest domeniu si deci sunt incepator. deci cu casuta aia a venit maicamea intro zi acasa si na am puso in acvariu. pietrele alea nusj ce sa zic poate ca domeniul in care studiez au condus la asta ( inginer constructor de meserie ), pietrisul ala albastru va disparea caci doresc sa schimb substratul caci la recomandarile vanzatorului am cumparat manado peste care am pus pietris , greseala mea ca nu m-am documentat inainte , ca lumina folosesc 2 neoane de 14w la care voi mai adauga unul de 15 w dupa ce voi modifica putin capacul , fertilizanti folosesc feropol , si am bagat si florapol in substrat , daca voi schimba subtratul voi merge pe natalit probabil si voi baga si niste bile dintracele de la jbl nusj exact cum se numesc . Deci daca exista careva din constanta care doreste sa ofere o mana de ajutor in amenajarea acvariului cand voi reface setupul e binevenit

[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: