[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand Oscar - doar pentru cunoscatori :-)  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
florin27
Member

IP:

Pentru cine doreste o experienta aparte, vand oscarul. L-am luat acum 3 sau 4 ani de pe acest forum, era mare, acum e urias :-) pentru ca i-am schimbat meniul pe baza de rama, cu inima de pui, mai igienic si mai comod. Are nevoie de 200-300 de litri de apa, temperatura nu e o problema, dar nu incercati sa mai puneti nimic cu el, nici macar plante, e inutil. A mancat si melcii pomacea... .

Pret 30 lei, dar daca da cineva mai mult, nu ma supar.

Florin
0723233317
iliescufm@yahoo.com
[Thumb - Oscar.JPG]

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Aqua
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Sunt interesat, mai am unul acasa, de 15-17 cm, intr-un acvariu de 250 litri net; insa nu stiu cum putem proceda cu transportul.
Ce solutii ar exista?

Merci.
florin27
Member

IP:

E un peste rezistent fizic, dar foarte sensibil emotional. Nu m-as risca sa-l trasport pana la Bacau. Ar trebui pus intr-un sac de plastic gros, cu apa, si pus la tren daca mai merge sistemul asta. Dar pana la Bacau cred ca va ramane fara oxigen.

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Aqua
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Da, ai dreptate, e prea riscant; eu am transportat 2 oscari din Bacau-oras pana in Onesti (in jud. Bacau) si deja mi se parea prea mult.

Spor la vanzare.

Forum Index » Vanzari
Go to: