[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
"Poezie"  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
nicucc
Unripe member

IP:

Numele meu e Nicu...pentru toti de aici
In primul rand doresc sa va transmit un calduros "Bine v-am gasit"
Era si este nevoie de voi...sunt la inceput de drum,am mai avut ceva experimente din pacate bugetul si timpul liber nu mi-au putut permite nici macar sa ma gandesc la un proiect dupa "chipul si asemanarea mea"
Am sa incerc sa va rog sa-mi scuzati stangaciile de incepator si va rog din suflet pe cat posibil sa ma ajutati atat si atunci cand este nevoie.
Sper cat de curand sa pot reveni si cu ceva poze la cum, si ceea ce vreau.

Cu Stima
Nicu Calin
aLLLx
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut oltene! In sfarsit unul de-al meu, incepusem sa cred ca sunt singurul pe aici. Ai nimerit exact unde trebuie, o sa afli tot ce vrei sa stii aici , poate si ceva mai mult, ai incredere si eu am aflat multe lucruri utile, chiar daca mai am o gramada de invatat sunt linistit pentru ca am de la cine.
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Bine ai venit,sa traiasca microbul

fostul user ozy
[WWW]
pajeroking
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut Nicule.Deci ai deja acvariul sau este pe lista de cumparaturi?Ca nu prea am inteles.Si cam la ce te-ai gandit.Detaliaza nitel.Multumesc si ape limpezi iti urez.

Filmul e o arta, zic unii; e industrie, ii contrazic altii.Nici una, nici alta!Vreti neaparat sa stiti ce e? Ei bine, ascultati-ma pe mine! E un mister! (Jean Luc Godard)
[Email] [Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit, ai nimerit bine.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
nicucc
Unripe member

IP:

Sii...............revin.

Ei prieteni revin dupa ceva "clipe de meditatie" si enorm de multe ore de studiu(vezi forum Acvariu.ro)....rezultatul?

Sunt departe de a creea ceea ce-mi doresc,de ceea ce ma reprezinta dar sunt convins ca si cu ajutorul vostru voi putea fi in masura sa ma expun.
Multumesc tuturor celor care posteaza atat experimentati cat si celor incepatori,celor experimentati pentru sfaturile lor 100% obiective si celor incepatori,pentru greselile care le fac si se pot remedia(cu ajutorul celor experimentati)

In foarte scurt timp o sa revin cu pozele...si creatia...!

Astept orice critici,si mai ales sfaturi.

Cu Deosebita Stima

al vostru

Nicu....Craiova

Forum Index » Despre noi
Go to: