[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariul meu cel nou  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
mrmyagi
Unripe member

IP:

Mi-am achizitionat un acvariu de 40 l pentru inceput,as dori cateva sfaturi" Ce putere sa aiba lumina? ce substrat sa folosesc? Pentru filtrare m=am gandit la un filtru intern Fluval 2, 3 sau Eheim Aquaball iar ca incalzitor nu stiu care ar fi mai bune si de cati watti dar optez pt unul cu termostat.Daca ar mai fi ceva va rog sa ma ajutati.
Ca pesti m-am gandit la niste neoni sau scalari imi plac foarte mult
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

bine ai venit si sa-ti traiasca microbul avaristic/...............te rog sa treci la rubrica Despre noi si scrie ceva despre tine .
este un acvariu homemade ori de firma...............de obicei cele de firma au neon incastrat in el si nu prea poti schimba neonul cu unul mai mare ci sa adaptezi inca unul linga ......sugerez substrat de la jbl,fertilizanti jbl. filtrul este ok ales de tine air incalzitorul sa fie cu termostat si merge de 50W dar in acest caz reduci temperatura la 24............ape limpezi sa ai

fostul user ozy
[WWW]
Giany
Membru de baza

IP:

Salut, lumina 20-25 w , substrat jbl aquabasis + pietris granulatie 2-3 mm deasupra strat de 3-4 cm , ca filtrare ar fii bine sa gasesti un filtru extern de ocazie asa castigi ceva spatiu iar incalzitor unul de 50 de w este mai mult decat suficient. Scalari nu poti sa tii in niciun caz oricat de mici ar fii ei. Decat neoni , in locul tau mi`as lua Rasbora Heteromorpha
[Email] [Yahoo!]
mrmyagi
Unripe member

IP:

Este un acvariu homemade.Filtru m-am gandit si eu ca ar fi mult mai bine extern nu conteaza pretul dar as vrea sa stiu daca gasesc pt asa acvariu mic
Heavy_Fuels
Junior member
[Avatar]

IP:

Se gasesc cam greu dar eu iti sugerez un filtru hang on (gen cascada) pentru acvariul de 40 litri.Filtru extern canistra pentru un acvariu asa mic ma indoiesc ca se gaseste. O alta solutie ar fi sa faci tu un filtru extern.
P.S.
Filtrul hang on te va obliga sa decupezi capacul acvariului...asa ca poate nu e solutia optima...Eu totusi l-as folosi pentru ca este foarte usor de intretinut.

Daca nu tipa nimeni la tine inseamna ca mesajul tau n-a avut impact. (una din legile lui Murphy)
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Uite poti pune acest filtru este ok ptr acvariul tau...............recomand:
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.animaniashop.ro/uploads/boyu_ef05_miniex.jpg&imgrefurl=http://www.animaniashop.ro/produs.php%3Fid%3D1773%26produs%3DFiltru-extern-Boyu-EF-05&usg=__tdrJET-Hr58UCx5gy_pRE4iX7OI=&h=693&w=650&sz=54&hl=ro&start=2&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=fln4zv0ey_SxfM:&tbnh=139&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dfiltre%2Bboyu%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1

fostul user ozy
[WWW]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Pentru @squirrel19. Postul tau a fost mutat aici
Maine acest post va dispare.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: