Sunt de vreo 5 ani de zile pe acest forum dar se pare ca nu m-am prezentat,iar ca sa fiu in rand cu lumea am sa o fac.
Am inceput sa cresc pestisori de prin 2002,la inceput am avut vivipari , fiind mult mai usor de crescut si mai putin pretentiosi .Dupa o scurta perioada mi-am cumparat un acvariu mai maricel avand cam 80 de litri si m-am gandit sa imi schimb si pestisorii cu unii mai mari.Toate bune si frumoase, am fost in targ, parca in piata grivieti sau nu mai stiu exact daca acolo sau la brick si m-am trezit cu vreo 4 oscari micuti.Fiind mai novice, vanzatorul nu mi-a dat prea multe detalii despre ei si ca ei vor ajunge la niste dimensiuni foarte mari.(probabil a vrut sa scape de ei )
Pestisorii sau dezvoltat,dar intr-o zi am facut o prostie si am ramas fara acvariu,prin a il crapa.intr-un final am facut rost de altu la 120 de litri.
din cei 4 oscari nu mi-a supravietuit decat 1 ,datorita probabil lipsesi de spatiu,iar acesta mi-a supravietuit 8 ani de zile .Acum o sapt l-am dat si mi-am luat 1 discut ( blue dimond) mai micut chiar foarte

,de la un petshop din centru (am dat pe el 55 de lei.)
Ca sa nu fie singur m-am gandit sa mai cumpar vreo 3 ,dar nu tot de la petshop ,ci de la un baiat din 4-5,ultimii sunt mai marisori.
Acum acvariu e jumate cu pietris si ceva plante, jumate steril.Dar nu stiu ce sa fac, sa scot tot pietrisu si plantele si sa il las gol? avand in vedere sa is mai micuti si ma gandesc ca apa trebuie sa fie foarte curata si le trebuie si multa mancare .
Cam atat deocamdata.
Cu stima,Cristian.