[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pentru cei din constanta  XML
Forum Index » Apa
Author Message
cristi_Cta
Junior member

IP:

aveti idee daCa apa de la robinet e buna pentru un acvariu cu discusi ? sau mai trebuie sa pun ceva in apa ?

Editat pc.ciprian

This message was edited 7 times. Last update was at 10/10/2010 22:25:27

[Yahoo!]
paunescu.nicolae
Junior member

IP:

eu cu apa de la robine am facut schimb pana acum. nu am de mult acvariul de discusi. dar nu am probleme din cauza apei. problema mea era un scalar rautacios care imi tinea puii la repect. acum am scos scalarii de acolo, si nu mai am probleme...zic eu
[Email]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Incerc sa iti dau un raspuns bun la intrebarea ta dar nu inteleg ce anume vrei sa faci cu apa respectiva?sau la ce anume te referi. Sa ii inmultesti? Sa ii tii pur si simplu de frumusete? Discusii se pot tine in apa dura, de inmultit nu vei putea sa ii inmultesti. In primul rand ar trebui sa incepi cu bazinul in care vrei sa ii tii. Ai nevoie de o filtrare foarte buna, pentru ca sunt pesti extrem de sensibili in general recomandat acvaristilor experimentati. Au nevoie de o temperatura ridicata 29 grade in sus. Si devin stresati la suprapopulare sau daca sunt tinuti cu pesti agitati. Dar banuiesc ca astea le stiai deja si doar erai interesat de calitatea apei .

Vad ca ai deja 50 posturi pe forum, si nu avem nici cea mai mica idee de cine esti, am rugamintea sa treci pe la rubrica despre noi, sa te prezinti , sa ne zici 1-2 vorbe despre tine si bazinu/bazinele care le ai, astfel ne putem face o idee despre experienta pe care o ai si te-am putea sfatui mai bine

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
cristi_Cta
Junior member

IP:

am vreo 4 discusi micuti , proaspat achizitionati si vroiam sa stiu daca apa de la robinet e buna pentru ei si nu e prea dura etc.Pentru a avea o creste fara probleme .

This message was edited 2 times. Last update was at 10/10/2010 22:58:26

[Yahoo!]

Forum Index » Apa
Go to: