[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
intrebare co2  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
adilupu
Unripe member

IP:

Salutare sunt Adi din Timisoara si as vrea sa im spuneti unde pot sa fac revizia unei butelii in TIMISOARA.Maine as achizitiona un sisitem co2 complet dar butelia nu are revizia facuta
As fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati cu o informatie
E bine ca am sa cumpar un sistem co2 second hand cu butelia fara revizie?

am uitat sa precizez ca sistemul e dennerle si contine:
-butelie 2 kg fara revizie
-2 ceasuri de presiune cu reglaj
-valva electromagnetica
-furtun
-numarator de bule
-reactor
-ph controler
-electrod care nu stiu cat o fi de bun
-substanta pt electrod

TOTUL la 200 euro

ce ziceti?
merita?

This message was edited 2 times. Last update was at 07/10/2010 00:21:34

djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

De meritat merita cu siguranta ca pret. Banuiesc ca te referi la reductor cu 2 ceasuri, nu numai ceasurile propriu-zise. Sonda de pH de obicei se inlocuieste cam anual, chiar si pastrata in conditii perfecte. Cat despre butelie, acum sincer sa fiu, verificarea este mai mult o formalitate. O butelie care a fost folosita corespunzator si are cateva umpleri la activ nu ar trebui sa aiba probleme. Oricum, stai linistit ca nu ti-o umple niciun centru de incarcare de CO2 fara verificarea la zi, decat prin metode...sa le spunem romanesti . Deciziile iti apartin in totalitate, dar dupa mine, merita .

.
[Email] [Yahoo!]
mihai_ghe
Membru de baza

IP:

Dupa stiinta mea cei de la centrele de umplere cu co2 fac si verificari de butelii,cineva de pe forum spunea ca o verificare si cu inlocuite de robinet l-a costat in jur de 55 lei.Daca este asa dupa mine merita.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: