Femela din pacate a murit. Fiind si bolnava si intr-un nou mediu au fost din pacate pentru ea prea mult. Am gasito azi dimineata pe fund, bineinteles acoperita de pomaceea care ii oficiau deja serviciile funerare. Cred ca era bolnava de cand am primit-o, boala devenindu-i fatala datorita schimbului de "domiciliu" facut. O sa vad ce pot face si o sa incerc sa fac rost de un acvariu de vreo 20 de l cu un incalzitor care sa-l am ca si zona de carantina.
Cat despre intrebarile voastre, e cam asa:
-femela mica e inca pui, deci nu se poate imperechea
-masculul e la prima lui imperechere(ma rog o sa fie prima lui imperechere cand creste femela mica)
-are ceva tentative de a face cuib, dar nu e prea harnic. Incepe si face treaba pana la jumate apoi se plictiseste si il lasa asa
-plante plutitoare are destule. Ma gandesc sa ii pun o bucata de polistiren intr-un colt si el sa iti faca acolo cuibul sub ea. Am vazut un filmulet pe youtube si chiar parea ok, in lipsa de altceva.(in leg. cu polistirenul astept pareri de la voi).
-masculul e singur cuc in acvariul de 25, doar ceva mecisori pomaceea mai bantuie pe acolo
Acvariul de 25 il am de mai bine de 1 luna. Nu am avut nici un fel de probleme cu el. Nici un peste mort, nici macar un melc, dimpotriva s-au cam inmultit.
Acvariul de 100 il am cam tot de 1 luna. Nu am avut pesti morti, probleme, doar cu femela asta saraca, chiar imi pare rau de ea.
Multumesc.