Vand acvariu cu dimensiunile 100 x 50 x 55 (L*l*h)
complet amenajat, dupa cum urmeaza:
- volumul util = 240 litri
- sticla cristal, de 10mm, lipitura facuta de mine cu silicon Bison;
- suportul este facut din PAL de 18mm, inalt de 50-60cm, trei compartimente (din care doua laterale cu usi si unul central liber)
- capacul tot din PAL, imbraca pe trei parti acvariul, lasand libera numai fata (avantajul - algele nu se formeaza decat pe peretele din fata); prevazut cu sistem de iluminare (5 x 18 = 90W, ~0.4W/litru, TLD830 si TLD840)
- substratul din pietris 2-4mm, grosime 8cm, imbogatit cu Sera Florenette
-
PESTI: 20 buc. Puntius Conchonius tineri (3-5cm), 10 buc. Callistus maturi (3-5 cm), 4 buc. Corydoras tineri, 1 buc. Gybiceps, 4 buc. Ramirezi pui (1 cm) si bonus... 1 buc. Guppy
-
PLANTE: Nuccus (2 varietati), Cryptocoryne (2 varietati), Echinodorus (3 varietati), Baccopa (2 varietati), Ludwigia, covor de Micranthenum in partea frontala, Anubias, inca doua specii (sorry...imi scapa

)
- HARDWARE: filtru Jebao (capacitate 1200 litri/h, inaltime coloana 1.5m, volum ~4 litri), incalzitor cu termostat Aquael (?) 300W, instalatie de CO2 artizanala.
- bonusuri - ce mai am prin suportul acvariului, o gramada de prostii de care nu mai am nevoie (plase, furtunase, buretei, all that stuff

)
POZELE CU ACVARIUL LE AVETI AICI.
Pretul final pentru tot ce este mai sus,
300 euro. PM pe forum sau 0721.264.436