[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
hranirea pestilor  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
emadonn
Junior member
[Avatar]

IP:

daca avem un acvariu comun unde tinem atat specii vivipare cat si specii ovipare e bine ca hrana sa fie cat mai diversificata
eu procedez in felu l urmator cumpar mai multe tipuri de hrana (ma refer la hrana uscata) le amestec pe toate impreuna le maruntesc bine de tot si le ofer pestilor numai la ore fixe.
am cei mai fericiti pesti

emadonn
[WWW] aim icon [ICQ]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Felicitari.

Eu le dau la ore diferite din zi. Plus ca ii mai sar cate o zi. Si ai mei sunt super fericiti.

Fa o analogie cu natura , crezi ca acolo au pe cineva angajat sa le dea la ore fixe?

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
petrutz2003
Senior member
[Avatar]

IP:

fara sa deschid topic nou....am o intrebare tot despre hranirea pestilor
eu hranesc pestii doar cu clasicii purici de balta
ce hrana pot sa cumpar ... dar sa fie si rentabila dpdv financiar
sau pot sa fac eu acasa ceva hrana pt pesti? gen galbenus de ou ?
in acvariu am deocamdata guppy, xipho, ancistrusi si astept niste neoni

https://youtube.com/@walstadmethodstepbystep?sub_confirmation=1
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Guppy ii poti hrani cu mancare de la Hikari. O vor consuma si xipho cu placere. Xipho au nevoie de vegetale in dieta. Incearca si cauta ceva mancare cu continut vegetal mai mare. Pentru delectare o data sau de doua ori pe saptamana le poti da o bucatica de castravete curatat de coaja (eu il oparesc un pic ca sa nu mai pluteasca) sau dovlecel (dar scoate semintele ca sa nu alergi dupa ele prin acvariu). Ai grija sa nu le lasi mult timp in acvariu pentru ca risti sa te umpli de infuzori. Ancistrusii daca nu ar fi in apa as putea spune ca saliveaza cand vine castravetele . Galbenusul de ou se da puilor foarte mici, insa nu il pui direct in acvariul mare pentru ca tulbura apa de tot.Pentru neoni ... nu stiu sa iti spun, nu am tinut niciodata.
"sfantul purec de balta" cum il numeste Sandu, nu are cine stie ce valoare nutritiva, e mai mult un fel de hrana laxativa

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]

Forum Index » Hrana
Go to: