[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cateva Probleme  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Sak
Junior member

IP:

Arggggggg....bine ca si-a revenit forumul.

Plantele vad ca au inceput sa-si revina-cat de cat.

Ramane problema cu femela de xipho...nu mai stiu ce sa-i fac...am cumparat pana si mancare tetra...si pe aia o scuipa si vad ca si masculul incepe sa faca asa , desi el mai mananca...
Se comporta destul de normal - doar ca femela incepe sa stea f mult in acelasi loc (fara a avea probleme de reactie la stimuli), cel mai probabil din cauza lipsei de hrana...
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Sak wrote:...treaba devina un paradox...o parte din ea inglabeneste si alta se dezvolta Imi da peste cap ipotezele (cum ca ar fi de la apa/lumina insuficienta)
Nu-i nici un paradox. E o lipsa a unui element nutritiv pe care planta e capabila sa-l transporte. Il ia din frunzele batrine si-l duce in cele tinere (presupun ca lumina e suficienta - asa ai spus). Despre care element e vorba, -u' stie. Cind vom avea teste sa masuram tot ce vrem, o sa vorbim in cunostinta de cauza. Pina atunci ghicim.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Sak
Junior member

IP:

Plantele au inceput sa-si revina, as I said

Acum am ramas cu problema 'nemancatului' care tinde sa devina una serioasa....femela e din ce in ce mai apatica

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: