[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
probleme cu lumina!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

buna. Am luat un neon pt acvariu! E luat din bazar ca nu am capac la acvariu! E cu tot cu suport si il am prins undeva in lateralul acvariului mai sus! Dar pestii se sperie la lumina! stau ascunsi in plante si sub burete! Dc? E prea puternic? pana acum aveam o veioza banala! Nu cred ca bate mai tare ca veioza! Doar ca e lumina mai alba! La veioza era galbena de la bec! http://leinad.sunphoto.ro/poze_cu_mn/16861916 Aveti si alte poze mai departe! Dar cu telefonul cand e neonul aprins exagereaza puterea luminii! Sfaturi?

This message was edited 1 time. Last update was at 26/06/2010 12:16:39

[Email] [WWW] [Yahoo!] [MSN]
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

ne-ar ajuta daca ne-ai spune ce neon ai luat. marca si model, citi wati are? citi lumeni are? ce IRC? ce temperatura de culoare? citi litri are acvariu?

cam atit. lucruri neimportane...

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]
Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu stiu . . . nu scrie nimic pe el! acvariu e de 40 l . . . . cred ca le-am dat prea mult de mancare si leneveau! ca am obs ca aveau burtile umflate! si-au mai revenit! am redus din mancare! ii tin la dieta.
[Email] [WWW] [Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: