Salutare, si eu sunt incepator, dar cu experienta

Experienta de o luna si jumate - 2 acvarii, lucrurile merg bine.
Eu te-as sfatui sa incerci sa faci un efort si sa iei un acvariu de minim 35-40 litri, desi unul de 50-60 ar fi ideal.
Filtrul este bun, pentru ca iti face o filtrare mecanica, adica strange mizeria din apa si chiar algele care apar pana la urma

Eu am tinut-o pe-a mea la inceput ca vreau doar burete la un acvariu mic de 25 pentru un betta si in final era sa ma omoare algele. Solutia a fost un filtru mic, adecvat volumului acvariului, care a facut apa cristal in 24 ore.
Plante. Pai sunt si plante nepretentioase care nu necesita cine stie ce bibileala. Ar fi mult mai dragut sa fie naturale. Cele de plastic, chiar si de firma, pot fi o idee proasta pentru pesti, se pot zgaria in ele sau chiar mai rau - sa aiba substante chimice nepotrivite. Plantele naturale mai mananca si ele din compusi chimici din apa si ajuta la o stabilizare a apei. Deci ar fi bine sa bagi plante.
Sunt multe de spus, cei mai experimantati de aici te pot indruma, dar nu ar strica sa citesti ciclul azotului si articolele mai importante din zona incepatorului - te vor scuti de o suta de intrebari.