[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Temperatura ridicata in acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
yo3fkv
Junior member

IP:

Salutare.

Se da:
1 bucata acvariu 54l cu proprietari gurami, xipho, zebre galbene (sau verzi dupa cum zic unii), neoni si niste sanitari
1 bucata apartament etaj 8/8 fara aer conditionat (locuiesc in gazda, exclus sa ma apuc eu sa-l montez)
1 bucata bugetar (adica io) caruia nu-i prea vine sa dea ceva sute lei (nu zic ca nu-mi permit, ca suna urat) pe un aparat de racit
temperatura in acvariu de 30-31 grade (deocamdata)
Se cere:
Dati-mi va rog o idee cum as putea sa scad temperatura apei din acvariu. Precizez ca atunci cand sunt acasa introduc sticle de 0.5l congelate si o mai scad cu vreo doua grade dar gheata se topeste extrem de repede si in perioada cand sunt la serviciu...
PS: Nici macar nu-mi place ciorba de peste

EDIT: Damn! Rog scuzati chiorul de mine si mutati acest thread pe cel dedicat. Sa ma bata mama mare de l-am vazut. Deh... caldura mare mon cher

This message was edited 3 times. Last update was at 12/06/2010 14:30:13

popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

citeste aici : http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/11580.page , sau foloseste si functia search

This message was edited 1 time. Last update was at 12/06/2010 18:56:53

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
beez
Member
[Avatar]

IP:

popey pagina nu merge...
yo3fkv :
ai capac etans la acvariu ?in caz ca ai,fa in asa fel in cat sa lasi apa sa se evaporeze.
daca ai vreun ventilator mic punel langa pompa de aer,ajuta mult (daca ai..,nu ai specificat ce aparatura ai).cel mai ok este sa ai doua,unul la pompa si unu pus deasupra apei
ce tip de lumina folosesti(bec normal,halogel,neon.,si ce putere are..)? becurile incalzesc apa..mai ales daca le lasi non-stop
de asemenea si curentul de apa in acvariu este important,daca apa nu este in miscare se incalzeste,ce filtru ai?daca spoti specifica randamentul de litrii/ora..
daca ai incalzitor cu termostat verifica la ce temp e setat,daca e undeva la 28-30 de grade asta poate fii problema ta..
mai e important unde ai acvariul situat,daca iti bate soarele direct in el o sa ai probleme si cu incalzirea excesiva,si cu algele,sa nu mai zic si de calitatea apei..
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

scuze, acum merge! http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/11580.page

This message was edited 2 times. Last update was at 12/06/2010 19:08:42

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: