[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sal imi mor pestii  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
iuliannn01
Unripe member

IP:

Sal baieti sunt nou in acest domeniu am un acvariu de 20 de l si mi-am luat pesti de acum 3 saptamani am pus pietris fara substrat dar se murdarea apa foarte repede trebuia sa o schimb in fiecare zi si de duminica am schimbat toata apa si nu am mai pus pietrele si se pastreaza limpede dar mi-au murit 2 pesti unu eri si unu azi o molie si un guppy din ce cauza va rog ajutatima ca imi pare rau de ei nu vreau sai chinui pls
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Fa-ne si noua cunostinta cu tine, pana atunci, daca ai timp, citeste Ghidul incepatorilor si Ciclul azotului, le gasesti sus in stanga, la Link-uri utile . Probabil ai facut foarte multe greseli si din aceasta cauza iti mor pestii . oricum pentru a afla daca este asa, da-ne detalii mai multe despre acvariul tau : echipamente, nr de pesti , specii, sau cel mai bine arata-ne niste poze .

Apropo, "molia "ta se numeste pestele molly (Poecilia sphenops) si pestele guppy (Poecilia reticulata)

ps - treci pe la sectiunea "despre noi "

This message was edited 1 time. Last update was at 10/06/2010 22:11:36

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: