[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
co2  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Giany
Membru de baza

IP:

care este cea mai ieftina metoda de a baga co2 in acvariu ?
[Email] [Yahoo!]
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

bomba cu drojdie, evident

sticla de cola de 2 litri - gratis
gaura data in capac cu burgiul - gratis
furtun ordinar de aer fortat prin gaura de mai sus - infim (nu e nevoie de lipici, presiunea gazului asigura etanseitatea)
zahar si drojdie - 10 lei max
valva de sens - 5 lei ?
difuzor ceramic - 20-30 de lei

cost total - pana in 50 de ron, adica very good value for money

Giany
Membru de baza

IP:

merci credeam ca ma duce pe la vreo 2-3 mil ca asa n`avea rost
[Email] [Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

In loc de difuzor ceramic se poate folosi filtrul de tigara, cumulat cu celelalte costuri fabricarea unei "bombe" nu duce mai mult de 10 lei cu tot cu biletele de autobuz.

Pe cealalta parte, o butelie de CO2 JBL de 2 kg, reductor aquamedic cu supapa antidumping, 1 metru de furtun special pentru co2 si un reactor tornado am dat 450 lei, separat a costat 3 lei incarcarea buteliei. So.....

This message was edited 1 time. Last update was at 07/06/2010 19:14:35

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
mihai_ghe
Membru de baza

IP:

scificuss wrote:In loc de difuzor ceramic se poate folosi filtrul de tigara, cumulat cu celelalte costuri fabricarea unei "bombe" nu duce mai mult de 10 lei cu tot cu biletele de autobuz.

Pe cealalta parte, o butelie de CO2 JBL de 2 kg, reductor aquamedic cu supapa antidumping, 1 metru de furtun special pentru co2 si un reactor tornado am dat 450 lei, separat a costat 3 lei incarcarea buteliei. So.....

Da dar la costul de 3 lei 2kg co2 in timp este mai convenabila butelia plus ca poti doza cum vrei co2,eventual la mai multe acvarii.
[Yahoo!]
Giany
Membru de baza

IP:

la 50 L cat am eu drojdie si zahar clar )pe viitor cand invat mai multe si eventual o sa am un acvariu mult mai mare
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Giany wrote:la 50 L cat am eu drojdie si zahar clar )pe viitor cand invat mai multe si eventual o sa am un acvariu mult mai mare

O instalatie cinstita de CO2 nu se achizitioneaza doar pentru acvarii mari. Ce daca acvariul tau are 50 de litri? Ce, la volumul ala crezi ca tuseste daca primeste un CO2 curat, atunci cand trebuie si cum trebuie?
Sfatul meu. Joaca-te cu bomba o perioada, pana iti faci mana cu CO2-ul, strange ceva banuti si ia-ti echipamentele unul cate unul. Apoi vei vedea diferenta. Iar cand vei avea si acvariul mai mare.....

This message was edited 2 times. Last update was at 08/06/2010 09:25:08

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: