Lasand bascalia la o parte si pentru a evita PM-urile celor care ma stiu si vor crede ca ma las, dau si precizarea: e posibil sa ma mut si nu voi avea loc de el. In schimb am unul mai mic care va duce mai departe traditia in familie. Acvariul are specificatiile de mai jos:
-
250 litri, aproximativ 130 x 40 x 50 cm, din sticla de 10mm.
- Filtru EHEIM 2224, 700 litri/ora
- Incalzitor Resun 300 W
- Suport acvariu (are functie de pantofar printre altele, ca e la usa) cu 4 sertare si doua usi jos. E perfect pentru acvariu, imi tin sculele pentru el si am facut si loc interior pentru filtru. In poza cu suportul este acvariul cu amenajarea veche, in celelalte poze este mai de actualitate.
- Capac facut din PAL cu ABS 2mm (nota 9/10, asta pentru ca nu i-am pus si niste ventilatoare de Pentium cum l-am gandit

), dotat cu 5 tuburi de 36W, AquaGlo, SunGlo, etc. (- nu le mai stiu pe toate, sorry) - total 180W/~0.8 per litru

Dau bonus si 5 TLD 830.
- Pesti: 6 neoni, 3 sau 4 Corydoras, 6 Tetra, 8 chonconius.
- Plante ce se vede, nu le mai scriu. Le merge perfect, sunt sanatoase, arunc lunar un lighean din ele.
- Difuzor CO2 facut din Aquael mini si tub gofrat, se poate vedea si el in poze.
- Background ... de background nu mai spun nimic

. Cei care il vad ma intreaba cum de poate sa tina acvariul ala atata piatra in el

. L-am facut din polistiren, reteta cunoscuta cu lapte de ciment. In cateva luni mi s-au depus algele pe el si muschiul de Java, asa ca arata bestial. Pacat ca pozele nu sunt de actualitate.
Pretul pentru tot ce am scris mai sus este 1500 RON.
Va multumesc. Ma gasiti la 0735 555 996 - Robert (akademik_79).
Foarte important -
nu dau pe bucati, ca e pacat de el. Doar daca va cuplati mai multi si va combinati pe ele. Aveti pozele mai jos.
1. Imagine de ansamblu, cu acvariul vechi si capacul vechi
2. Acvariul acum o luna de zile
3. Vedere stanga
4. Vedere dreapta
5. Compartiment filtru si o bomba de CO2
6. Eticheta filtru