dupa 2-3 incercari cu black out a disparut prea putin si nu am facut schimburi masive de apa sa nu pierd ''mormolocii'' dar acum ca au mai crescut am inceput cu schimburi de apa dese 20-30 % la 2 zile si lumina putina maxim 2-3 ore eu zic ca-i dau de cap sapt. asta, nu sunt adeptul chimicalelor si pt. UV este prea mic acvariul.
This message was edited 1 time. Last update was at 18/10/2010 22:57:44
Sa stii ca nu este mic pentru un UV. Poti pune in acvariu o pompa de apa + furtun+UV+furtun inapoi in acvariu. Daca se creeaza curent prea mare in acvariu din cauza returului, pe furtunul care baga apa in acvariu poti pune un burete sau ceva asemanator.
Dupa 3 luni de la reset acvariul mai are putin si ajunge la forma maxima (zic eu), va prezint niste poze si un filmulet facute astazi.
Am o mica nelamurire, puiutii de microrasbora au aripioarele galbene pana ajung la maturitate sau exista si microrasbora cu ele galbene ( eu nu am vazut si in plus de asta aripioarele parintilor sunt un rosu inchis) ?
Timi, congrat, taaare bine arata. Staurogynele alea imi plac rau, tre sa le fac si io ceva la ale mele sa arate asa. Bravo, si io zic ca e aproape de maxim acvariul lu' matale. MAXIM am zis!
L.E. Poate ca ar trebui sa il bagi la Aquascaping cand atinge "maximul".
This message was edited 1 time. Last update was at 10/11/2010 22:54:56
Acvariul care a trecut prin ceva incercari grele de-a lungul timpului, dar care acum arata impecabil si frumos.
Felicitari Timi.
L.E: am avut si eu pui de microrasbora galaxy, chiar inca de cand erau purici, le-am urmarit cresterea insa n-am observat sa prezinte zone de culoare galbena...
This message was edited 1 time. Last update was at 10/11/2010 23:19:06