scificuss wrote:Parca ne amenintai cu participari la AGA, chestii - trestii. Era o febra pe tine de imi pusese si mie putin la indoiala capacitatile mele de acvarist. In fine, cel putin stiu, ca si mine au fost doua persoane care au stiut de la bun inceput acelasi lucru. Si asta e universal valabil. Pana nu mananci efectiv acvaristica pe paine nu ai cum sa treci la nivele superioare plus ca mult ce ajuta e latura artistica, ma refer la competitiile acvaristice, iar pe partea cealalta, aptitudinile esentiale cum ar fi chimie/fizica/biolgie/etc.
Oricum iti doresc succes in continuare si pofta nestavilita de cunostinte.
Particip la AGA, dar mai dureaza, la idei de aquascape nu ma intrece nimeni

cu conditia sa gasesc ce vreau, dar cum eu nu am gasit nimic si am mai si pierdut cateva ore aiurea, a trebuit sa ma descurc cu ce aveam.
Initial vroiam sa fac acvariu "frumos" si sa-l arat atunci, dar am zis ca e mai bine asa, acvariul e la inceput, are 2 zile, e chel (nu am gasit plante adecvate), in mare, mai dureaza sa zicem o luna- doua luni ... acum e prematur sa vorbim, arata ca un acvariu de incapator, dar cum imi place mie sa zic, are potential.
Pentru moment nu am ce spune, prefer sa astept si sa las pozele sa vorbeasca.