[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Dépêche
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut, eu sunt Dragos. Sunt acvarist din luna aprilie a anului 2004, cand mi-am cumparat primii mei pesti, 6 carasi aurii si cativa corydoras. De atunci si pana in prezent am calcat pe fiecare pas pe care un acvarist ii face in viata si sper sa ii pot urma in continuare.
Detin un acvariu de 200 l (100x40x50) in care locuiesc 30 neoni, un corydoras (mentionez ca il am din prima mea zi ca acvarist) si un harem de apistogramma cacatuoides format din masculul dominant si 3 femele.
Postez mai jos o poza cu acvariul. Imi cer scuze pentru claritatea acesteia, dar momentan nu ma pot mandri cu un aparat performant
image
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.
Frumos! Excelent realizat pentru Apistogramele tale, dar te intreb, ca fost posesor de cacatoides, agasizii, nanacare, macmasteri, viejite si alte "fineturi" din astea: cum ti se impaca cele 3 femele la un singur mascul? Ca la mine, cand aveam cate o situatie de asta, se bateau femelele intre ele...masculul, darnic, depunea cu fiecare, dar dracoaicele se cam rupeau intre ele.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
Dépêche
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc. Adevarul este ca se cam cearta mai ales cand au pui, dar si la mancare si de obicei pun hrana in mai multe locuri. Am observat ca masculul intervine de cele mai multe ori si le desparte .
sece4u20
Member
[Avatar]

IP:

bine ai venit. poti sa treci deja mai departe de stadiul de incepator. )

mesaj pentru europa si nu numai
Dépêche
Junior member
[Avatar]

IP:

Mersi. Da, banuiesc ca am trecut de mult timp
narcis.b
Membru de baza
[Avatar]

IP:

This message was edited 1 time. Last update was at 08/03/2010 18:55:13

[Email]