[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutul meu  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
GeorgeS
Unripe member

IP:

Numele meu e George , iar experienta in domeniu, pana nu am intrat sa mai citesc cat de cat pe-aici, tindea asimptotic spre zero... Nici acum nu a facut "salturi fantastice" , dar ma straduiesc sa invat. Acvarii , la ora asta, am doua : unul de 45 l , cel initial, primit cu pestisori cu tot, de la un prieten, si unul mai nou, de 80 l confectionat de acelasi prieten. In cel mic am o "padure" de vallisneria si , la ora actuala 8 guppy si un xipho rosu . Cel mare e "in constructie" inca, si locuiesc in el 5 ancistrus, 2 platty, 3 black molly si 8 neoni si doar cu cateva fire de vallisneria , luate din celalalt acvariu, mai mic. Nu am inca o idee clara asupra cum o sa arate in final acvariul meu, dar ma straduiesc sa ajung cat mai aproape de unele imagini de vis vazute pe net... Daca puteti, va rog sa-mi dati relatii despre ce plante as putea gasi , eventual si adresa de unde as putea sa cumpar, in Sibiu , Sighisoara, sau Targu Mures.
brawn
Membru de baza

IP:

Bine ai venit. Trece-ti locatia la profil. Eu zic sa te concentrezi asupra acvariului de 80 l, e mai usor de intretinut. S-a incalzit afara, asa ca poti cumpara plante si din tara. Iti vor ajunge in conditii bune daca temperatura e pozitiva. Stai cu ochii pe rubrica "Vanzari". Spor la citit!
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut si bun venit si din partea mea.
Daca te axezi pe plante, tine minte trei cuvinte: fertilizare, lumina ..... CO2

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: